Kevään Muotipäivät by Fashion Unit osa 2/2                                   takana onnistuneesti! 

Nähdään syksyn Muotipäivillä!

Fashion Unit haluaa KIITTÄÄ! Aurinkoinen ja lämmin KIITOS JYVÄSKYLÄN MUOTIPÄIVILLÄ mukana olleille liikkeille, yhteistyökumppaneille ja tukijoukoille! Kiitos tapahtumakävijöille!



Mistä on Muotipäivät tehty? Loistavasta liikkeiden ja tapahtuman ohjelmasta, kahden päivän ajan muotinäytöksistä, asiantuntijoista, ilmapalloista, lukuisista mukana olevista liikkeistä, kauppakeskuksista, tavarataloista, putiikeista ja shoppailijoista!
Kiitos Sokokselle, Torikeskukselle ja ravintola Revolutionille muotinäytösareenoista ja sataman Likkojen Lenkki -tapahtumalle!



KIITOS aurinkoisille ja osaaville FU malleillemme (jälleen upeaa työtä!), kiitos loistava dj Joniveli ja hurmaava juontaja Leena Sarvi! Kiitos kampauksista ja meikeistä loihtijoille!
Kiitos tekniikalle ja avustajille! Muotipäivät ja muotinäytökset toteutettiin Fashion Unitin arvojen mukaisesti “YHDESSÄ JA SYDÄMELLÄ ylitämme itsemme ja yllätämme muut – positiivisesti!”



Seuraavaksi Muotipäivät elokuussa Kuopiossa ja Jyväskylässä ja syyskuussa Helsingissä!
Kiitos Muotipäivien taltioinnista valokuvaajille Pasi Hakalalle ja Emmi Virtaselle / Valokuvaaja Iida Liimatainen & Co. Halataan kun tavataan syksyn Muotipäivillä!

Kommentit