Kesä Fashion Unitilla, Liisan TOP 10 + 1 kesään

Fashion Unitin blogia täällä kirjoittelee Liisa, Fashion Unitin kesän 2013 harjoittelija. Tämän kesän vietän siis yhdessä upean Fashion Unit -perheen kanssa ja voin vain innolla odottaa, mitä kaikkia mahtavia kokemuksia seuraavat kuukaudet tuovat tullessaan!



Kesällä kaikki herää henkiin, niin luonto kuin ihmisetkin. Kesän aikana voi aloittaa kaikenlaisia uusia harrastuksia, esimerkiksi sunnuntaishoppailut, kun vaateliikkeiden kesäaukioloajat alkavat! Mikä olisikaan parempi tapa palkita itsensä rankan työviikon jälkeen, kuin päästä kiertelemään kauppoja ja tekemään upeita löytöjä?

Toinen hyvä harrastus kesälle on vaatekaapin tuuletus ja siivous. Jokainen ryppyinen t-paita kaapin pohjalta ulos ja vaatteiden läpikäyminen voi alkaa! Omastakin vaatekaapista saattaa joskus tehdä ällistyttäviä löytöjä, eikä tilan raivaaminen koskaan ole huono asia; vanhan pois heittäminen tuo tilaa uusille ihanille vaatteille ja asusteille ;) Lisäksi H&M -myymälöissä on käynnissä projekti, jonka aikana omia vanhoja käyttökelpoisia vaatteita mukana oleviin myymälöihin viemällä saa alennuskupongin seuraavaa ostokertaa varten.

Vaatekaapin siivouksen yhteydessä voi ehdottaa kavereille vaatteidenvaihtokekkereiden järjestämistä. Tarkoituksena on siis, että jokainen tuo omasta vaatekaapista mukanaan ne vaatteet, joita ei enää pidä. Hyvä neuvo tähän on, että jos jotakin vaatetta ei ole vuoteen käyttänyt, ei sitä todennäköisesti tule jatkossakaan käyttämään. Vaatteidenvaihtokekkereihin voi sisällyttää myös nyyttärit, jolloin jokainen tuo jotakin pientä syötävää tai juotavaa, ja vaatteiden vaihto-operaatio sujuu ehkä rauhallisemmissa merkeissä.

Kesällä myös ruoka on parempaa. Suomalaisen ruuan tarjonta laajenee ja joka kesän kestosuosikki suomalaiset mansikat saapuvat kauppoihin ja toreille! Ja mikä voittaisikaan uudet perunat voin kera?

LIISAN TOP 10 + 1 kesään
1. Uiminen järvessä
- Suomalaiselle järvimaisemalle on hankala löytää voittajaa. Parasta on viettää aikaa beachillä kavereiden kanssa ja käydä välillä vilvoittelemassa järvessä.
2. Picnic puistossa
- Hyvät eväät, viltti ja parhaat kaverit mukaan, ja miksei vaikka joitakin seurapelejä ja onnistunut kesäpäivä on taattu!
3. Mansikat
- Joka kesän kestosuosikki, näitä voisin syödä ympäri vuoden ja koko ajan!
4. Vesipullo aina laukussa!
- Kuumalla ilmalla on tärkeää pitää nesteytys kohdillaan, eikä nyt puhuta alkoholista. Vesi paitsi sammuttaa janon välittömästi, tekee myös ihmeitä iholle.
5. Kapea maksimekko
- Maksimekko on yllättävän viileä vaihtoehto kesäpukeutumiseen. Liian leveä helma tekee helposti vaatteesta raskaan ja hankalan, siksi kapea helma soveltuu arkikäyttöön kesäpäiviin ja –iltoihin.
6. Korkeavyötäröiset farkkushortsit
- Luottovaate ympäri vuoden! Kesällä ilman leggingsejä tai sukkahousuja vailla pelkoa, että jotakin ylimääräistä näkyy. Ihanaa myös käyttää esimerkiksi aina niin ihanien napapaitojen kanssa.
7. Väljät vaatteet
- Väljät vaatteet ovat huomattavasti viileämmät kuin tiukat makkarankuoret, ja ne myös näyttävät paremmalta päällä. Ihan mahtavaa istuskella ulkona ja antaa ilman kiertää!
8. Värinaamio hiuksille
- Kesä haalistaa hiusvärin kuin hiusvärin, värinaamio pitää värin raikkaana eikä ole niin rankka hiuksille kuin ”oikea” hiusväri.
9. Kookosöljy
- Kookosöljy pehmentää ja suojaa ihoa ja auttaa ruskettumaan! Kohtuuden rajoissa tietenkin ;) Kookosöljy on myös hyväksi hiuksille, jotka helposti vaurioituvat auringossa ja värjätessä.
10. Pihakirppikset
- Kirpputorit ovat loistava mahdollisuus tehdä uskomattomia löytöjä, mutta kesähelteillä melko tuskainen kokemus. Pihakirppiksillä pääsee ihastelemaan erikoisuuksia ilman tuskanhikeä.

+ 1   Aina on muistettava riittävä aurinkosuoja! Aurinkorasva myös tuoksuu ihanalle ja saa jo yksinään aikaan ihanan kesäfiiliksen!

Näiden ajatusten saattelemana toivotan oikein ihanaa ja kokemusrikasta kesää kaikille, itseni ja koko Fashion Unitin puolesta!

Kommentit