FASHION UNITIN MALLIEN PORTFOLIOKUVAUKSET, kesä 2013

Vietimme kesäistä, joskin sateista torstaita yhdessä Fashion Unitin mallien kanssa Valokuvaaja Iida Liimatainen & Co. -valokuvausstudiolla portfoliokuvausten parissa. Päivän aikana vaihdettiin vaatteita ja kampauksia, meikattiin, ja tietenkin otettiin malleista kuvia, sekä sisällä että ulkona. Päivä sujui hauskoissa merkeissä hulinan keskellä ja yhdessä tehden.

 
Fashion Unitin aikuismalli Jonna kertoi hieman kuvausten tunnelmista.


Miten kuvaukset sujuvat?
Loistavasti on mennyt tähän asti, tupa täynnä ihania, osaavia ihmisiä, jotka puhaltavat yhteen hiileen ja tekevät parhaansa yhteisen päämäärän saavuttamiseksi.

Minkä tyylisiä kuvia otettiin/otetaan?
Aika laidasta laitaan, yritetään saada omaa persoonaa esille. Äsken otettiin luonnollisia kasvokuvia ja seuraavassa kuvauksessa on vähän persoonallisemmat ja räväkämmät vaatteet sekä meikit.

Mikä on ollut haastavinta?
Haastavinta on olla itse puuttumatta kuvauksiin ja antaa muiden viedä tilanteita eteenpäin. Kauheasti tekisi mieli koko ajan kommentoida kaikkea, mutta pitää osata antaa ammattilaisten tehdä työnsä.

Mikä on tämän päivän osalta mieluisin kuvaustilanne?
Odotan seuraavana vuorossa olevaa ulkokuvausta, siellä tilanne on rennompi ja saa myös käyttää omia ideoita kuvausten toteutuksessa. Koko kuvausten aikana on kuitenkin ollut hyvä ja rento olo, vaikka ympärillä tapahtuu paljon.


Kirjoittaja Liisa Mathlin

Kommentit