Kevään Muotipäivät 2013 -tapahtumien lähtölaskenta on alkanut!


TUNNE TAMPERE MEETS MUOTIPÄIVÄT:
Ohjelmallinen elämystapahtuma Tampereella 17.5.2013

Muotipäivät by Fashion Unit järjestetään toukokuussa Tampereella, yhdessä Tunne Tampere -tapahtumaviikon kanssa.

Muotipäivät Tampereella on muodintäyteinen suurtapahtuma, joka toteutetaan Tunne Tampere -tapahtuman päätapahtumana Hämeenpuistossa, Tampereen ydinkeskustassa. Mukana tapahtumassa on vaateliikkeitä, designereita, parturi-kampaamoja, koru‐, kenkä- ja silmälasiliikkeitä sekä paikallisia putiikkeja.

Ohjelmassa on muotinäytöksiä, Muodin yö, tyyliopastusta ja mukavia ostoshetkiä sekä muoti- ja stailausvinkkejä. Vuoden 2013 teemana Muotipäivillä on Moskova.
Tapahtuman ajan liikkeet tarjoavat tapahtumatarjouksia ja oheisohjelmaa.

Pe 17.5. tapahtumassa mukana olevat liikkeet pitävät ovensa auki klo 21 saakka.

Fashion Unit järjestää muotinäytökset perjantaina 17.5. klo 18 ja 20 Tunne Tampere -tapahtuman yhteydessä Hämeenpuistossa. Elämyksellinen näytöskokonaisuus on teemaltaan: ”Fashion from Lifestyle & design”. Stailaus- ja tyylivinkit näytöksessä klo 17 tuodaan paikallisten tunnettujen ihmisten esittelemänä vinkkejä persoonalliseen pukeutumiseen ja sen vahvistamiseen. Muotipäivät –teemaista ohjelmaa on luvassa klo 17-21 välisenä aikana Hämeenpuiston lavalla ja mukana olevissa liikkeissä. Muotipäivillä perjantaina 17.5. juontajana toimii muoti- ja tyyliguru Leena Sarvi.

Lauantaina 18.5. klo 13 nähdään “Fashion & Lifestyle” -muotinäytös Likkojen Lenkki -tapahtumassa Ratinalla, jonka tuottaa Fashion Unit.
Tampereella Muotipäivät tehdään Tunne Tampere –tapahtumaviikon ja Likkojen Lenkki -tapahtuman kanssa yhteistyössä, www.tunnetampere.fi ja www.likkojenlenkki.fi.

Muotipäivät on Fashion Unit Oy:n tapahtumakonsepti, jota on toteutettu jo useita vuosia, Tampereella ensimmäisen kerran syksyllä 2009. Vuonna 2013 Muotipäivät järjestetään Jyväskylässä, Tampereella, Kuopiossa ja Helsingissä.



MUOTIPÄIVÄT MEETS JYVÄSKYLÄN PUTIIKIT:
Ohjelmallinen elämystapahtuma Jyväskylässä 24.-25.5.2013!

UUTENA Jyväskylän Putiikit esittäytyvät mukana tapahtumakonseptissa!

Muotipäivät on kaksipäiväinen muodin suurtapahtuma jo kahdeksatta kertaa Jyväskylässä vuonna 2013. Muotipäivät by Fashion Unit järjestetään toukokuussa Jyväskylässä, yhdessä Jyväskylän Elävä Kaupunkikeskusta ry:n, Keski-Suomen Yrittäjänaisten ja Likkojen Lenkki -tapahtuman kanssa.

Muotipäivillä uutena saadaan ensiesittelyyn Jyväskylän Putiikit, joissa tarjoillaan oheisohjelmaa ja asiantuntevaa palvelua sekä persoonallista pukeutumista. Lisäksi perjantaina 24.5. kävelykadulla on ständien muodossa Putiikkien ja designerien tarjontaa esillä. Lanseerauksen myötä jatkossa Putiikit esittäytyvät omana tapahtumana Fashion Unitin muotivuoden aikana. Mukana tapahtumassa on vaateliikkeitä, tavarataloja, kauppakeskuksia, designereita, parturi-kampaamoja, koru‐, kenkä- ja silmälasiliikkeitä sekä paikallisia putiikkeja.

Ohjelmassa on muotinäytöksiä, Muodin yö, tyyliopastusta ja mukavia ostoshetkiä sekä muoti- ja stailausvinkkejä. Vuoden 2013 teemana Muotipäivillä on Moskova.
Tapahtuman ajan liikkeet tarjoavat tapahtumatarjouksia ja oheisohjelmaa.

Pe 24.5. liikkeet pitävät ovensa auki klo 23 saakka.

Jyväskylän keskusta aktivoidaan putiikkien ja kivijalkamyymälöiden, tavaratalojen ja kauppakeskusten osalta. Ohjelma sijoittuu kevään tapahtuman yhteydessä kauppakeskuksiin ja satama-alueelle. Muotinäytöksiä nähdään perjantaina 24.5. kauppakeskus Torikeskuksessa ja Sokoksella. Lauantaina Torikeskuksen näytösten lisäksi näytöksistä nautitaan Likkojen Lenkki -tapahtuman pääareenalla satamassa 25.5.

Muotipäivillä perjantaina 24.5. juontajana toimii muoti- ja tyyliguru Leena Sarvi.


Kommentit