Fashion Unit toivottaa innovatiivista uutta vuotta 2013!

“Yhdessä ja sydämellä ylitämme itsemme ja yllätämme muut – positiivisesti!”
Kulissien takana Emmi Virtanen / Valokuvaaja Iida Liimatainan & Co, Johanna Soilu / Fashion Unit, meikki- ja hiusstailisti Sonja Lojander ja Iida Liimatainen / Valokuvaaja Iida Liimatainen & Co


Muotipäivät uudistuu ja nähdään uusissa ympäristöissä: Muotipäivät 2013 by Fashion Unit kaupunkiteema julki!

Vuonna 2013 Muotipäivät by Fashion Unit -tapahtumat luodaan yhteistyössä tapahtumayritysten ja eri brändien voimin. Tapahtuman ohjelma siirtyy kadulta liiketiloihin, eli kaupunkikeskustojen elävöittämisen lisäksi tuodaan asiakkaat seuraamaan liikkeiden ohjelmaa sekä osallistumaan interaktiivisiin ja vuorovaikutteisiin oman tyylin ja itsensä kehittämisen ohjelmiin.

Fashion Unitin vuoden 2013 Muotitapahtumien kaupunkiteema on Moskova!

Vuoden 2013 aikana nousevana trendinä on aasialainen kauneus, kauneus jonka painopisteenä ovat sisäisen ja ulkoisen kauneuden tasapaino, terveys ja kokonaisvaltainen hyvinvointi. Pohjoisesta Euroopasta, Venäjältä saapuvat muotivirtaukset tuovat mukanaan korkealaatuista käsityötä ja ylellisiä sekä kestäviä luonnonmateriaaleja. Alati muuttuva ja liikkuva maailmamme tuo käytännöllistä, kestävää ja ennen kaikkea esteettistä muotia länsimaihinkin.

Lue lisää Fashion Unitin muotivuoden 2013 teemakaupungista, Moskovasta, Fashion Unitin blogista tammikuussa 2013!

Seuraavat My Style by Fashion Unit -valmennukset alkavat Jyväskylässä 13.2.2013, UUTENA Helsingissä 7.3.2013 ja Lahdessa 11.3.2013!

Ilmoittaudu pian info@fashionunit.fi tai osoitteessa http://www.fashionunit.fi/coaching/ilmoittaudu/
Paikkoja on rajoitetusti! (max. 15 hlöä / ryhmä)

Kommentit