Seuraavat My Style by Fashion Unit -valmennukset alkavat Jyväskylässä 13.2.2013, UUTENA Helsingissä 7.3.2013 ja Lahdessa 11.3.2013!

Ilmoittaudu pian info@fashionunit.fi tai osoitteessa http://www.fashionunit.fi/coaching/ilmoittaudu/ Paikkoja on rajoitetusti! (max. 15 hlöä / ryhmä)

Etsimme uusia kasvoja ja persoonia tiimiimme – tule ja kehity! Tarjoamme innostavan ympäristön, asiantuntevat kouluttajat ja mahdollisuudet kokonaisvaltaiseen itsensä kehittämiseen!


MY STYLE MALLIVALMENNUS (15 h)
Oletko persoonallinen kasvo ja esiintyjäluonne? Koetko kuvaustilanteet mieluisiksi ja lavalle nousemisen innostavaksi ideaksi? Tule My Style Mallivalmennukseemme hiomaan taitojasi esiintyjänä. Tarjoamme sinulle paljon vinkkejä esiintymiseen, muuntautumiseen ja pr-työskentelyyn. My Style Mallivalmennus antaa valmiudet toimia näytös-, valokuva- ja pr-mallina. Valmentajina toimivat kauneuden, terveyden ja esiintymisen alan asiantuntijat joiden avulla luodaan vahva perusta mallin töissä vaadittaville tiedoille ja taidoille. Lisäksi valmennus sisältää asiantuntijoiden vinkkejä kokonaisvaltaisen oman tyylin päivitykseen sekä apua pukeutumiseen ja terveelliseen ruokavalioon. Valmennus sisältää myös studio- ja videokuvauskerrat. Ennen kaikkea mallilla tulee olla tahto kehittää itseään sekä halu yhteistyön tekemiseen. Pituusvaatimuksia ei varsinaisesti ole. Mikäli tähtäimessä ovat ammattimallin tehtävät, on suosituspituus naisilla 170-185 cm ja miehillä 175-190 cm.

Sisältö mm.
- Ulkonäkö ja ensivaikutelma: ihonhoito, meikkaus, kampaukset, vartalo- ja värioppi, pukeutuminen, ruokavalio, edustaminen.
- Esiintyminen ja lavakävely: ryhti, catwalk, koreografiat, eleet, ilmeet, nonverbaali ja verbaali viestintä, poseeraukset, lavakäytänteet ja videokuvaus.
- Valokuvamallin työ: studiokuvaus, esiintyminen ja mallin työhön liittyvät muut tiedot ja taidot.
- Päätösnäytös

Tapaamiskertoja valmennuksen aikana 2-3 h viikossa, arki-iltaisin sekä muutamana lauantaina.
Ilmoittautumiset ja lisätietoja: info@fashionunit.fi


MY STYLE TYYLIVALMENNUS (15 h)
Esiintymisvarmuutta työ- ja arkielämän tilanteisiin! Oletko arka luonne ja inhoat esiintymistä vai sulava sekä kameran edessä että lavalla sekä luentosalissa? Kaikenlaisille persoonille on tilaa tässä upeassa valmennusryhmässä, jossa jokaisen henkilökohtaiset lähtökohdat kartoitetaan ja kehitytään yksilöllisten valmiuksien puitteissa. Tule My Style Tyylivalmennukseen – löydä parhaat puolesi, korosta persoonallista tyyliäsi ja kehitä esiintymistaitojasi! Valmennus on suunnattu kaiken ikäisille naisille ja miehille ja sopii sekä työ- että arkielämän tarpeisiin. Kehitytään yhdessä!

Sisältö mm.
- Ulkonäkö ja ensivaikutelma: ihonhoito, meikkaus, kampaukset, vartalotyyppi, värikartoitus, pukeutuminen ja ensivaikutelma.
- Esiintyminen: Lava- ja työelämäesiintyminen: Käydään läpi mm. ryhti, kävely, eleet, ilmeet, studiokuvaus, esiintyminen ja edustaminen ja videohaastattelu.

Tapaamiskertoja valmennuksen aikana 2-3 h viikossa, arki-iltaisin sekä muutamana lauantaina.
Ilmoittautumiset ja lisätietoja: info@fashionunit.fi


MY STYLE LAPSIMALLIVALMENNUS (8 h)
Kaikenlaiset lapset ovat tervetulleita tähän innostavaan ja reippaaseen valmennukseen! Vaikka olisit ujo ja arka, uskomme sinuun ja potentiaaliisi kehittyä mukavassa porukassa! Valmennus kehittää esiintymistaitoja ja tuo esiin tiimityöskentelyn merkitystä. Tämä 6-12-vuotiaille lapsille suunnattu valmennus sisältää lapsimalleilta vaadittavien taitojen harjoittelua: Vuorovaikutustaidot, esiintyminen, lavakäytänteet, lapsimallin työ ja ennen kaikkea rohkaisua olemaan juuri sellainen kuin on – meitä kaikkia tarvitaan ja yhdessä tehden onnistumme parhaiten!

Tapaamiskertoja valmennuksen aikana 2-3 h viikossa, arki-iltaisin.

Ilmoittautumiset ja lisätietoja: info@fashionunit.fi

Paikkoja on rajoitetusti! Tarkempi aikataulu valmennuksista ja sisällöistä lähetetään sähköpostitse. Lisätietoja Anniinalta, anniina@fashionunit.fi


Fashion Unitin asiakkaita ovat sekä henkilö- että yritysasiakkaat

Yrityksille Fashion Unit tarjoaa uuden ja tehokkaan tavan tuoda yrityksen ja sen henkilökunnan vahvuudet esille. Fashion Unit järjestää yritysten henkilökunnille esiintymisvalmennuksia ja virkistäviä tyyli-iltoja. Esiintymis- ja tyylipäivä tarjoaa uuden mahdollisuuden tuoda esiin työyhteisön yhteiset voimavarat. Lisäksi Fashion Unitin esiintymis- ja tyylipäivät rakentavat itsevarmuuden kautta sisäistä ja ulkoista kauneutta, luoden eheän minäkuvan. Fashion Unit tarjoaa myös pukeutumisen ammattilaisten vinkkejä persoonallisen tyylin luomiseen.

Yritysten omiin tilaisuuksiin, kuten asiakasiltoihin Fashion Unit tuo monipuolista ja ammattitaidolla toteutettua ohjelmasisältöä: Korkokenkä- ja stailauskoulua, asiantuntijoiden vierailuja ja valokuvausta sekä showkokonaisuuksia tanssiesityksineen ja muotinäytöksineen sekä osaavat illan emännät ja juontajat.

Jo viiden vuoden ajan järjestetyt My Style -valmennukset antavat avaimet sisäisen ja ulkoisen kauneuden ylläpitämiseen, esiintymistaitojen kehittämiseen ja itsevarmuuden vahvistamiseen. My Style -valmennukset mahdollistavat elämän muutoksen yhdessä uusien mielenkiintoisten ihmisten kanssa.

Yrityksenne My Style -valmennuksista annamme mielellämme lisätietoa ja tarjouksen juuri teidän tarpeisiinne. Kysy lisää Fashion Unitin Johannalta tai Anniinalta.

My Style by Fashion Unit -valmennukset alkavat seuraavan kerran helmi-maaliskuussa 2013!
My Style -valmennuksiin on rajallinen määrä paikkoja, joten varmistathan omasi pian! info@fashionunit.fi

Kevään 2013 My Style -valmennukset (8 h / 15 h) alkavat seuraavasti:
Ti 12.2.2013 Jyväskylä: Lapsimallivalmennus
Ke 13.2.2013 Jyväskylä: Tyyli- ja Mallivalmennus
To 7.3.2013 Helsinki: Lapsi-, Tyyli- ja Mallivalmennus
Ma 11.3.2013 Lahti: Lapsi-, Tyyli- ja Mallivalmennus

Kommentit