Muotipäivät 2012 -tapahtumat onnistuneesti takana, jatkoa luvassa Muotipäivät-risteilyllä ja My Style by Fashion Unit -valmennuksissa!


KIITOS KAIKILLE MUOTIPÄIVÄT BY FASHION UNIT -TAPAHTUMIIN OSALLISTUNEILLE YRITYKSILLE, YHTEISTYÖKUMPPANEILLE, ESIINTYJILLE JA KÄVIJÖILLE SEKÄ TAPAHTUMATYÖNTEKIJÖILLE!

Onnistuneet Muotipäivät 2012 -tapahtumat nähtiin Jyväskylässä, Lahdessa ja ensimmäistä kertaa Helsingissä! “Yhdessä ja sydämellä ylitämme itsemme ja yllätämme muut – positiivisesti! ”Kuvasatoa luvassa pian!


Muotipäivät by Fashion Unit -tapahtumien teemat tyyli, hyvinvointi ja itsensä kehittäminen jatkuvat syyskuun loppupuolella alkavissa My Style by Fashion Unit -valmennuksissa ja marraskuussa Muotipäivät 2012 -risteilyllä.

My Style by Fashion Unit -valmennukset alkavat 27.9. JYVÄSKYLÄSSÄ ja 28.9. LAHDESSA!
Vahvista tyyliäsi, persoonaasi ja nauti elämästä juuri sellaisena kuin olet!

My Style by Fashion Unit -valmennukset tarjoavat mahdollisuuden elämänmuutokseen sekä avaimet sisäisen ja ulkoisen kauneuden löytämiseen. My Style -valmennuksissa käydään läpi esiintymiseen ja esiintymisvarmuuteen liittyviä asioita ryhti- ja esiintymistekniikoiden kautta sekä käsitellään ensivaikutelman merkitystä. Valmennusten avulla moni löytää itselleen uutta intoa ja itsevarmuutta elämäänsä. Lisäksi valmennukset ovat oiva paikka tutustua uusiin, mielenkiintoisiin ihmisiin.

My Style -valmennuksia on järjestetty jo viiden vuoden ajan Jyväskylässä ja Lahdessa. Valmennuksiin on rajallinen määrä paikkoja, joten vahvistathan omasi pian!
Valmennustiedustelut ja ilmoittautumiset osoitteeseen: info@fashionunit.fi


My Style -valmennusten Basic-osio
Fashion Unitin My Style -valmennukset alkavat ja/tai päättyvät Basic-osioon (asiantuntijaluento). Basic-osio järjestetään kahdesti vuodessa, keväisin ja syksyisin. Syksyllä 2012 My Style by Fashion Unit -valmennusten Basic-osio järjestetään Muotipäivät 2012 -risteilyn yhteydessä Tallink Silja Baltic Princess -laivalla marraskuun 15.-16. päivä.

Muotipäivät-risteilylle ovat kaikki tervetulleita!
Muotipäivät 2012-risteilyllä järjestetään viimeinen valmennuskerta (pukeutuminen lähtee alusvaatteista, arkipäivän esiintyminen ja kokonaisvaltainen habitus, sisäinen ja ulkoinen kauneus -luentoja) sekä toteutetaan My Style Malli- ja Tyylivalmennusten päätösnäytös!

Paikkoja Muotipäivät-risteilylle on vielä jäljellä, varaukset 24.9.2012 mennessä!
Ilmoita itsesi ja ystäväsi syksyn tyylikkäimmälle risteilylle viimeistään 20.9.2012 mennessä: groups.jyvaskyla@matkaseniorit.fi tai puhelimitse ma-pe 9-12 (09) 466 300


MY STYLE BY FASHION UNIT -VALMENNUKSET

MY STYLE TYYLIVALMENNUS
My Style Tyylivalmennus mahdollistaa elämänmuutoksen sekä yksityisille henkilöille, yrityksille että työyhteisöille. Tyylivalmennus vie valmennukseen osallistuvat tyylimatkalle, jonka aikana vahvistetaan persoonallista tyyliä, korostetaan henkilökohtaisia vahvuuksia sekä kehitetään esiintymistaitoja. My Style Tyylivalmennus on oiva tapa kehittää itseään ja omaa osaamistaan tai vaikka koko työyhteisöä.

MY STYLE ESIINTYMIS- JA JUONTAJAVALMENNUS
My Style Esiintymis- ja juontajavalmennus on tarkoitettu esiintymistaitojaan kehittäville. Vuorovaikutus- ja inprovisaatioharjoitteiden myötä kehitämme valmennukseen osallistuvien persoonallisia esiintymistaitoja. Fashion Unitin ammattivalmentajat luotsaavat valmennukseen tulevia esiintymisen ammattilaisiksi elämää tai ammattia varten.

MY STYLE LAPSIMALLIVALMENNUS
My Style Lapsimallivalmennus on suunnattu 6-11 -vuotiaille, lapsimallin työstä kiinnostuneille ja esiintymisvarmuutta sekä -kokemusta kaipaaville tytöille ja pojille. Lapsimallivalmennuksessa opitaan muotinäytösmallille hyödyllisten lavakäytänteiden lisäksi valokuvamallina toimimiseen tarvittavia taitoja sekä pohditaan mallien taustatyön merkitystä. Valmennuksen aikana paneudutaan myös sisäisen kauneuden voimaan ja tehdään monipuolisia esiintymisharjoituksia.

MY STYLE MALLIVALMENNUS
My Style Mallivalmennus on tarkoitettu mallin töistä kiinnostuneille, yli 14-vuotiaille naisille ja miehille. Mallivalmennuksessa perehdytään mallilta vaadittaviin taitoihin muodin, tyylin, kauneuden, terveyden ja esiintymisen asiantuntijoiden opastuksella.

MY STYLE AMMATTIMALLIVALMENNUS
My Style Ammattimallivalmennus on tarkoitettu yli 170 cm pitkille, jopa kansainvälisille markkinoille pyrkiville malleille. Ammattimallivalmennuksessa syvennytään mallilta vaadittaviin taitoihin, valmennus vaatiikin aikaisempaa koulutusta ja kokemusta mallin työstä.

Kommentit