MUOTIPÄIVÄT BY FASHION UNIT 2012 starttaa perjantaina ja huipentuu upeaan iltajuhlaan lauantaina!


H-hetki on käsillä Muotipäivät by Fashion Unit roadtrip starttaa perjantaina 31.8. Jyväskylästä! Kaksipäiväisessä muodin ja tyylin suurtapahtumassa on luvassa huimia elämyksiä, upeitä näytöksiä, syystrendejä ja shoppailua sekä inspiraatiota oman tyylin kehittämiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Jyväskylästä tapahtuma siirtyy Lahteen 7.-8.9. ja sieltä Helsinkiin 14.-15.9. Kaikkien kaupunkien tapahtumaohjelmat ovat luettavissa osoitteessa www.fashionunit.fi.

Muotipäivät by Fashion Unit -tapahtuma Jyväskylässä huipentuu lauantaina 1.9. kello 19:30 alkaen Rantasipi Laajavuoressa pidettävään tyylikkääseen iltajuhlaan. Päätösjuhla on mukava tapa verkostoitua, keskustella mielenkiintoisten ihmisten kanssa ja tietenkin nauttia buffetpöydän antimista. Ohjelmassa on muotinäytöksiä, asiantuntijoiden luentoja sekä oman tyylin vahvistamista. Tilaisuuden juontaa tyyliguru Leena Sarvi ja näyttelijä Kirsi Ståhlberg. Oman paikkansa tilaisuudessa voi varmistaa varaamalla 30 euron arvoisen illalliskortin (sis. buffet-illallisen, tervetuliaismaljan sekä runsaan ohjelman). Varauksia otetaan vastaan osoitteessa info@fashionunit.fi

ILLASSA MUKANA PAIKALLINEN NOUSEVA BÄNDI MOSHKIITOS!

Päätösjuhlan ohjelma koostuu monipuolisesta ja viihdyttävästä ohjelmasta aina yömyöhään saakka Rantasipi Laajavuoren Flame yökerhossa. Yksi juhlan upeista esiintyjistä on paikallisista nuorista muusikoista koostuva bilebändi MoshKiitos. Pyysimme yhtyeen jäseniä esittäytymään ennakkoon Fashion Unitin blogin lukijoille!

Kertokaa lyhyesti keitä olette?

Olemme Jyväskyläläinen Bilebändi MoshKiitos. Bändiimme kuuluu yhteensä kuusi nousevaa muusikkoa;
Onni Laakkonen (rummut), Aino Tornberg (basso), Jere Mäntykangas (kitara), Sanna Lampinen (koskettimet), Henrik Tornberg (kitara), Elli-Ilona Mäkelä (laulu).
  
Miten pitkään olette soittaneet yhdessä ja mikä on saanut teidät musiikin pariin?

Tällä kokoonpanolla olemme vasta aloittaneet yhteisen taipaleemme, mutta osa jäsenistä on soittanut muutaman vuoden yhdessä. Löysimme toisemme Keski-Suomen Popjazzleiri ry:n järjestämällä kesäleirillä Musiikki on ollut jokaisen elämässä mukana jo pienestä saakka.

Oletteko keikkailleet paljon?

MoshKiitos tekee tällä kokoonpanolla ensimmäisen keikkansa Muotipäivien päätösjuhlassa. Aikaisempia kokemuksia keikkailuista on jokaisella taskussa eri kokoonpanoissa niin pienissä, kuin suurissa tapahtumissa kuten Jyväskylän Kesä 2011 -festareilla sekä Sataman Yössä 2012.

Onko bändillänne oma tyyli ja kuka valitsee esiintymisvaatteet?

Jokaisella meistä on oma tyylimme ja se on yksi meidän vahvuuksistamme. Jokaisen persoona tulee hyvin esiin niin muusiikin kuin vaatteiden perusteella. Ehkä sen takia me sulaudummekin niin hyvin yhteen :)

Mitä odotatte Muotipäiviltä by Fashion Unit tapahtumalta ja esiintymiseltä päätösjuhlassa?

Muotipäiviltä haalimme luonnollisesti paljon vinkkejä omiin tyyleihimme. Keikalta odotamme rentoa meininkiä ja tavoitteenamme on saada vieraiden peput keikkumaan musiikin tahdissa!

Miten syksynne jatkuu Muotipäivien jälkeen?

Meille on muutama keikka tiedossa, muun muassa Viherlandian Sadonkorjuu juhla 22.9. Syksymme jatkuu siis treenaillessa sekä tietysti koulujen penkkejä kuluttaen.




Kommentit