Tunnetut pukeutujat: Leena Sarvi


Yhdeksi Muotipäivät by Fashion Unit –tapahtumien juontajaksi saapuva Leena Sarvi on sanavalmis esiintyjä, jonka pitkä malli- ja juontajaura on johtanut hänet yhdeksi Suomen tunnetuimmista ja arvostetuimmista tyylikonsulteista. Leena pitää ammattitaitonsa veitsen terävänä seuraten tiiviisti omaa aikaansa ja kouluttautumalla huippumuotitalojen erikoiskursseilla. Hänen oma tyylinsä perustuu klassisiin ja laadukkaisiin perusvaatteisiin, kuten hyvin istuviin housuihin ja jakkuihin, joita voi maustaa trendielementeillä ja näyttävillä asusteilla. Myös ripaus huumoria ja rokahtavaa asennetta kuuluu Leenan pukeutumisen saloihin.

Kysyttäessä mitä jokaisen suomalaisen tulisi hankkia vaatekaappiin, nostaa Leena Sarvi ensimmäisenä esiin alusvaatteet. ”Niiden tulee olla oikean kokoiset ja muotoiset, sekä tarpeeksi laadukkaat. Alusvaatteet ovat perusta jolle asukokonaisuus rakennetaan”. Myös muussa vaatetuksessa kannattaa satsata laatuun, sillä ajan myötä esimerkiksi kauniisti muotoiltu ja hyvin räätälöity jakku maksaa takuulla itsensä takaisin. Klassikkovaatteita voi käyttää vuodesta toiseen ja niitä voi piristää, yhdistämällä asuun kirkkaita vitamiinivärejä sekä mielenkiintoisia kuoseja.

Sarvi kehoittaa ihmisiä panostamaan myös jalkoihin. ”Kenkiä tulee olla tarpeeksi paljon, jotta Suomen vaativassa ilmastossa löytyy oikea pari joka säälle. Riittävän monta paria edistää myös sekä jalkojen että kenkien hyvinvointia! Jaloille tekee hyvää kun ne eivät totu liikaa yhden kenkäparin lestiin ja kengät säilyvät priimakunnossa pidempää saadessaan välillä levätä, hengittää ja palautua muotoonsa”.

Asusteet ovat Sarven mielestä pukeutumisen mauste eikä niillä leikittelyä kannata pelätä. Koruja, huiveja ja laukkuja ei ole koskaan liikaa ja niitää ahkerasti käyttämällä oppii kyllä tuntemaan millaiset asusteet itselle sopivat. ”Ilokseni olen huomannut että myös miehet käyttävät yhä enemmän asusteita. Tyylikäs huivi miehen kaulassa ovat varsinkin Keski-Euroopassa jo tuttu näky, ja tämä trendi saisi levitä myös Suomeen”.

Tulevan syksy/talvikauden trendeistä Leena nostaa esille värit, jotka ovat tänä vuonna poikkeuksellisen vahvasti esillä. ”Suosittelen kokeilemaan esimerkiksi sinisen ja mustan yhdistelmää tai tehostevärinä raikasta mandariini-oranssia. Hiekkakiven ja konjakin sävyt näyttävät myös upeilta”. Syysmuotia, hyvinvointia ja persoonallista tyyliä esittelevältä Muotipäivät by Fashion Unit – tapahtumalta Leena odottaa samaa kuin aiempinakin vuosina, eli inspiroivia elämyksiä niin katsojille kuin järjestäjille. ”Tapahtuma on täynnä näkemistä, kokemista ja positiivista energiaa. Sopivasti kompakti kokonaisuus, josta ei puutu myöskään vauhtia! ”

Kommentit