Tunnetut pukeutujat: Kirsi Ståhlberg



Syyskuisten Muotipäivät by Fashion Unit -tapahtumien juontajakaartin kuuluva Kirsi Ståhlberg on teatterin, musiikin ja esiintymisen monitaituri. Suurelle yleisölle energinen ja lahjakas taiteilija on tullut tutuksi muun muassa tv-rooleista sekä musikaaleista ja lauluproduktioista. Tämän vuoden alusta Ståhlberg on toiminut myös yrittäjänä yhdessä kahden kollegansa kanssa. Yrityksensä kautta he tarjoavat ikimuistoisia esiitymisiä tapahtumiin ja juhlatilaisuuksiin. Esiintyessään juontokeikoilla Kirsi kokee tärkeäksi kanssaihmisten ja yleisön huomioimisen myös pukeutumisen kautta. ”Pyrin aina valitsemaan asun joka on sekä tyylikäs että tilaisuuteen sopiva”.

Arkielämässä Kirsi kertoo oman tyylinsä olevan rento ja mukavuudenhaluinen, mutta myös naisellinen. Hän viihtyy hyvin esimerkiksi farkuissa, kiilakoroissa ja kauniissa paidassa. ”Työssäni tv-sarjan näyttelijänä joudun usein sonnustautumaan roolihahmoni suosimiin piukeisiin jakkupukuihin, kovaan meikkiin ja siistiin bisnestyyliin, joten arjessa haen tälle vastapainoa rennomalla pukeutumisella”. Tärkeimmäksi vaatekappaleeksi Ståhlberg mainitsee farkut, joita voi sopivan yläosan ja asusteiden kanssa yhdistellen käyttää melkein missä vaan. ”Mutta eniten tunnearvoa on kotikäytössä olevilla vanhoilla lökäpöksyillä, joissa ei ole enää edes kuminauhaa vyötäröllä, lähipiiri on jo pariin kertaan piilottanut ne roskikseen!”

Kirsi neuvoisi suomalaisia naisia pukeutumaan rohkeasti ja naisellisesti, myös kirkkaisiin väreihin, hameisiin ja mekkoihin, sekä pohtimaan mikä omaa vartalomallia oikeasti parhaiten pukee. Muotipäivät By Fashion Unit -tapahtumalta hän odottaa spektaakkelimaisuutta sekä paljon muodista ja hyvinvoinnista kiinnostuneita ihmisiä. ”Toivon että yhteistyöni Fashion Unitin kanssa jatkuisi myös tulevaisuudessa ja saisimme yhdessä toteuttaa paljon hyviä projekteja.”


Kommentit