Loihtimo Kuju esittäytyy Muotipäivät by Fashion Unit -tapahtumassa Jyväskylässä!


Loihtimo Kuju on persoonallinen, kokonaisvaltaista tyylipalvelua tarjoava liike aivan Jyväskylän keskustassa. Maiju Qjun perustamasta yrityksestä tyylipäivitystä tarvitseva asiakas saa kampaamo- ja parturipalveluiden lisäksi myös meikkaus-, hemmottelu- ja stailauspalveluita tai vaikka ostoskamun seurakseen shoppailemaan! Maijun työparina yrityksessä vaikuttavat hiusmuotoilija Anni Jää sekä stylisti Maaria Salminen. Kyselimme hurmaavalta Annilta hänen mietteitään Loihtimo Kujun toiminnasta ja tulevista syystrendeistä.

Anni kertoo Loihtimo Kujun syntyneen Maiju Qjun tavoitteesta toteuttaa monipuolisesti luovuuttaan hiustaiteilijana. Anni päätyi mukaan toimintaan sattuman kautta: ensin Maijun tuuraajaksi ja lopulta pysyväksi työpariksi, kun naiset huomasivat ajatustensa ja tavoitteidensa työelämässä olevan yhtenäisiä.

Tulevan syksyn hiusmuotia Jää kuvailee monipuoliseksi ja värikkääksi. ”Pitkään vallalla ollut luonnollisuus tulee väistymään ja shokkivärit palaavat. Kiharat ovat puolestaan pumpulimaisia ja pörröisiä. Voisin melkein sanoa, että kaikki ideat ovat ”sallittuja”, hiusten kanssa voi nyt irroitella!”.

Suomalaisten tyylitaju, niin hiusten kun pukeutumisenkin suhteen, on Annin mielestä menossa parempaan suuntaan. ”Kiitosta suomalaisille pitää antaa persoonallisuudesta, täällä ei olla massamuodin armoilla. Ja tärkeintähän on kuitenkin se, että itsellä on hyvä olla. Itsetuntemus ja terveys ovat perusta jota onnistunut stailaus tukee”.

Elo-syyskuun vaihteessa Loihtimo Kuju on mukana Muotipäivät by Fashion Unit -tapahtumassa Jyväskylässä loihtimassa malleille upeita näytöskampauksia, -meikkejä sekä esiintymisasuja oman näytöksen puitteissa. Loihtimo Kujun näytös nähdään Kauppatorille pystytettävällä päälavalla perjantaina 31.8. klo 19. ”Odotuksemme Muotipäivät  by Fashion Unit -tapahtumaa kohtaan ovat suuret. Näytökset vaativat onnistuakseen tiukkaa aikataulua ja kovaa työtä, mutta lopputuloksena voimme tarjota katsojille mahtavia elämyksiä!".

Fashion Unit toivottaa Loihtimo Kujun leidit lämpimästi tervetulleiksi mukaan Muotipäivät by Fashion Unit -tapahtumaan!

Tule, Kehity, Löydä - Muotipäivät by Fashion Unit!

Kommentit