Muotipäivät Roadtrip 2012

Kesä on vasta alkamassa, mutta Fashion Unitilla valmistellaan jo kovaa vauhtia tulevan syksyn tapahtumia. Muotipäivät by Fashion Unit 2012 saapuu syksyllä kolmeen kaupunkiin. Ensimmäisenä on vuorossa Jyväskylä, jossa Muotipäivät by Fashion Unit järjestetään jo seitsämättä kertaa. Luvassa on muun muassa upeita muotinäytöksiä ja asiantuntijoiden luentoja. Lisäksi keskustan liikkeet pitävät ovensa auki kello 23.00 saakka.

Seuraavaksi tapahtuma jatkaa matkaansa Lahteen, jonka kantava teema on tyylin lisäksi hyvinvointi ja terveys. Monipuolisessa ohjelmassa nähdään Lahden keskustan yritysten tarjontaa sekä Lahden Muotoiluinstituutista valmistuneiden nuorten suunnittelijoiden innovatiivisia luomuksia.

Kiertue päättyy Helsinkiin, jossa Muotipäivät by Fashion Unit koetaan ensimmäistä kertaa. Luvassa on muodin ja tyylin huumaa Narinkkatorilla kahden tapahtumatäyteisen päivän ajan. Tapahtuma tarjoaa kävijöille elämyksiä muoti- ja tanssiesitysten myötä, asiantuntijoiden tyylivinkkejä, muodin ammattilaisten ajankohtaisia katsauksia sekä live-musiikkia. Muotipäivät by Fashion Unit tuo kaupunkikeskustaan moninkertaisen ihmisvirran ja lisämyyntiä tapahtumassa mukana oleville yrityksille.

 ...Ja lopuksi Muotipäivät by Fashion Unit 2012 –tapahtumat huipentuvat kaikkien kolmen kaupungin yhteisellä risteilyllä Baltic Princess -laivalla 15.-16.11. yhteistyössä MatkaSenioreiden, Tallink Siljan ja Fashion Unitin kanssa. Risteilyllä on tarjolla muotia, hyvinvointia ja ennen kaikkea tyylikästä rentoutumista mukavassa ilmapiirissä. Risteilyvieraita hemmotellaan muotinäytöksillä, luennoilla sekä huikealla tyylisuunnistuksella, jonka upea pääpalkinto on lahja tyyliin, hyvinvointiin ja itsensä kehittämiseen liittyen. Lisätietoa luvassa pian!



Muotipäivät by Fashion Unit
KATTAVA AIKATAULUTIEDOTE
Lisätietoja: www.fashionunit.fi

9.8.2012 ja 25.8. JYVÄSKYLÄ

Style and Beauty-bileet Jyväskylän Bar Passionissa

Fashion Unit etsii illan valloittavinta tyyliä ammattivalokuvaajan edessä. Kisan voittaja saa tyyliin ja hyvinvointiin liittyviä palkintoja sekä Audin käyttöönsä päiväksi. Lisäksi illoissa tutustutaan yhteistyötahojen tuotteisiin ja palveluihin interaktiivisilla Beauty ja Style-pisteillä.

31.8.-1.9.2012 JYVÄSKYLÄ

Muotipäivät by Fashion Unit

Luvassa muotinäytöksiä, asiantuntijoiden luentoja, sekä liikkeiden pidennetty aukioloaika kello 23 saakka!

1.9.2012 JYVÄSKYLÄ

Muotipäivät by Fashion Unit päätösjuhla, Rantasipi Laajavuori

Tyylikäs iltajuhla on mukava tapa verkostoitua ja tietenkin nauttia buffetpöydän antimista. Ohjelmassa Muotinäytöksiä, luentoja sekä oman tyylin vahvistamista. Lisätietoa luvassa myöhemmin!

7.-8.9.2012 LAHTI

Muotipäivät by Fashion Unit, Kauppatori

Hyvinvointia, terveyttä, tyyliä ja nuorten suunnittelijoiden luomuksia.

 8.9.2012 LAHTI

Muotipäivät by Fashion Unit-viralliset jatkot. Lisätietoja tulossa lähempänä tapahtumaa!

14.-15.9.2012 HELSINKI

Muotipäivät by Fashion Unit, Narinkkatori

Muodin ja tyylin huumaa, elämyksiä muoti- ja tanssiesitysten myötä, asiantuntijoiden tyylivinkkejä, muodin ammattilaisten ajankohtaisia katsauksia sekä livemusiikkia.

15.9.2012 HELSINKI

Muotipäivät by Fashion Unit -viralliset jatkot yökerhossa, lisätietoa tulossa lähempänä tapahtumaa!

15.-16.11.2012  HELSINKI

Muotipäivät -risteily Baltic Princess –laivalla. Risteilylle on paikkoja rajoitetusti ilmoittautumiset 15.9.2012. mennessä groups.jyvaskyla@matkaseniorit.fi, puhelimitse ma-pe 9-12 (09) 466 300 tai oheisesta linkistä http://www.matkaseniorit.fi/ajankohtaista/muotipaeivaet-risteily-15-16-11-2012


Kommentit