Elämysviikonloppuna jokainen voi ylittää itsensä ja yllättää muut – positiivisesti!

TYYLI JA HYVINVOINTI 2012 -MESSUT järjestetään vuonna 2012 ensimmäistä kertaa osana suosittua Elämysviikonloppu tapahtumaa. ELÄMYSVIIKONLOPPU tarjoaa viiden messujen voimin loistavan kokonaisuuden KAIKENIKÄISILLE MESSUVIERAILIJOILLE. Tervetulleita ovat kaikki junioreista senioreihin, sillä viikonloppuna tarjotaan kokemuksia ja vauhdikkaita elämyksiä koko perheelle. Elämysviikonlopun aikana messuvierailijoiden on mahdollista vierailla kaikilla samanaikaisilla messuilla: Kirja, Ruoka, Viini, Vapaa-aika sekä Tyyli ja Hyvinvointi 2012 -messuilla.


Tyyli ja Hyvinvointi 2012 -messut järjestetään ensimmäistä kertaa maalis-huhtikuun vaihteessa Jyväskylän Messujen ja FASHION UNITIN yhteisellä panoksella. Keskeisellä sijainnilla sijaitseva, nykyaikaiset palvelut ja puitteet omaava Paviljonki on mainio paikka järjestää pieniä kuin suuriakin tapahtumia. JYVÄSKYLÄN PAVILJONKI on kilpailukykyinen messukeskus, jonka puitteet ja henkilökunta takaavat hyvän perustan tapahtuman rakentumiselle. Fashion Unitin suosittu Jyväskylän Muodin Yö -tapahtuma lepää vuoden 2012, sillä tapahtuman toteutumisen ajankohtana Fashion Unit on mukana yhtenä Tyyli ja Hyvinvointi 2012 -messujen järjestäjätahona. Toimiva keskusta-alueella järjestettävän Muodin Yö -tapahtumakokonaisuuden on aika antaa sijaa UUDEN LUOMISELLE JA KEHITTÄMISELLE.


Elämysviikonloppuna Tyyli ja Hyvinvointi -messut tarjoavat NEUVOJA ARKI- JA TYÖELÄMÄN ESIINTYMISEEN, KOKONAISVALTAISEEN HYVINVOINTIIN sekä OMAN TYYLIN VAHVISTAMISEEN. Tyyli ja Hyvinvointi 2012 -messujen aikana kuullaan alan asiantuntijoiden luentoja ja tietoiskuja. Fashion Unitin järjestämien MY STYLE -VALMENNUSTEN kehityspolkuajattelu esittäytyy messuohjelmassa: Oman tyylin ja trendien korrelaation ymmärtäminen, itsetunnon vahvistaminen itsetuntemuksen kautta, henkilökohtaisten vahvuuksien kehittäminen sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin perusteiden, kuntoilun ja terveellisen ruokavalion ylläpitäminen. Luennoitsijoina toimivat tyyli- ja muotiguru LEENA SARVI, psykologi HELI HEISKANEN ja ihotautilääkäri SARI HUIKKO-TARVAINEN.


Messujen rakentuminen on ollut mielenkiintoinen ja opettavainen projekti. Fashion Unitin toiminta perustuu projektiluonteisiin tapahtumiin, joissa korostuvat uuden luominen, YHDESSÄ TEKEMINEN ja INTOHIMO. Vaikka takana on usean vuoden kokemus tapahtumajärjestäjänä, huomaan messutapahtuman rakentuvan eri lähtökohdista kuin tapahtumat, joita toteutamme Fashion Unitin toimesta jatkuvasti asiakkaillemme. Messuja suunnitellessa vain taivas on rajana - Tarvitaan TAHTOA, LUOVUUTTA ja MIELIKUVITUSTA, jotta saadaan paras mahdollinen messutapahtuma.


Jyväskylän Messut ja vuonna 2009 perustamani yritys Fashion Unit on toteuttanut yhteistyössä useita tapahtumia. Yhteistyö Jyväskylän Messujen kanssa on ollut MONIMUOTOISTA ja ANTOISAA vuosien varrella. Yhteisiä tuotantoja on ollut useita, mm. vuonna 2009 järjestettävä Muodin Suuri Gaala. Yhteistyö alkoi vuonna 2004 Vapaa-aikaa messujen yhteyteen järjestettyjen muotinäytösten myötä. Siitä lähtien olemme tehneet erilaista yhteistyötä ja koenkin Tyyli ja Hyvinvointi 2012 -messujen järjestämisen olevan luonnollinen jatkumo KEHITTYVÄLLE YHTEISTYÖLLEMME.

Tule, Kehity, Löydä - Tervetuloa Elämysviikonlopun energiseen maailmaan!

Johanna Soilu
Toimitusjohtaja
Fashion Unit Oy

Kommentit