MY STYLE BY FASHION UNIT -VALMENNUKSET ALKAVAT HELMIKUUSSA 2012!

My Style by Fashion Unit -valmennuksia (ent. koulutuksia) on järjestetty Jyväskylässä jo viiden vuoden ajan. Jyväskylän Lapsimallivalmennus alkaa 1. helmikuuta 2012 ja Malli-, Ammattimalli-, Tyyli- sekä Esiintymis- ja juontajavalmennus alkavat 2. helmikuuta 2012. Fashion Unitin toiminnan laajentuessa tuomme kysynnän vuoksi keväällä 2012 Lahteenkin omat My Style -valmennukset! Malli- ja Tyylivalmennuksemme alkavat Lahdessa 13. helmikuuta 2012!

Valmennustiedustelut ja ilmoittautumiset voit osoittaa osoitteeseen info@fashionunit.fi

My Style by Fashion Unit -valmennukset tarjoavat neuvoja arkielämän osa-alueisiin, kuten pukeutumiseen, terveellisiin elämäntapoihin, kauneuden ylläpitämiseen, sekä esiintymisvarmuuteen. My Style by Fashion Unit -valmentajat ovat oman alansa asiantuntijoita kauneuden, terveyden, pukeutumisen ja esiintymisen toimialoilta. Fashion Unitin valmennuksissa kuullaan asiantuntijana pitkän malli- ja juontajauran tehnyttä, arvostettua tyylikonsulttia Leena Sarvea!


Uskomme, että valmennustemme myötä jokainen voi vahvistaa omaa persoonallista tyyliänsä, korostaa henkilökohtaisia vahvuuksiaan sekä kehittää itseään!

MY STYLE LAPSIMALLIVALMENNUS
My Style Lapsimallivalmennus on tarkoitettu 6-11–vuotiaille tytöille ja pojille. Lapsimallivalmennus tarjoaa perustiedot ja -taidot mallin töistä kiinnostuneille lapsille. Valmennuksessa opitaan muotinäytösmallille hyödyllisten lavakäytänteiden lisäksi valokuvamallina toimimiseen tarvittavia taitoja, sekä pohditaan mallien taustatyön merkitystä. Valmennuksen aikana paneudutaan myös
sisäisen kauneuden voimaan ja tehdään esiintymisharjoituksia.


MY STYLE MALLIVALMENNUS
My Style Mallivalmennus antaa perustiedot ja -taidot mallin töistä kiinnostuneille, yli 14-vuotiaille naisille ja miehille. Mallivalmennuksessa perehdytään mallilta vaadittaviin taitoihin ja käsitellään muun muassa seuraavia osa-alueita: Hyvä ensivaikutelma, kokonaisvaltainen hyvinvointi, sisäinen ja ulkoinen kauneus, näytös- ja mainosmallin työ. Pituusvaatimuksia ei varsinaisesti ole. Mikäli tähtäimessä on ammattimallin tehtävät, on suosituspituus kuitenkin naisilla 170-185 cm ja miehillä 175-190 cm.

MY STYLE AMMATTIMALLIVALMENNUS
My Style Ammattimallivalmennus on tarkoitettu pääosin Mallivalmennuksen suorittaneille, yli 170cm pitkille, jopa kansainvälisille mallimarkkinoille pyrkiville malleille. Valmennuksessa syvennytään mallin työssä tarvittaviin taitoihin. Valmennus antaa ammattimallin pätevyyden. Fashion Unitin Ammattimallivalmennukseen voi tulla suoraan My Style by Fashion Unit Basic-osion jälkeen, tai vaihtoehtoisesti edeten Fashion Unitin Mallivalmennuksen kautta. Osallistuminen Fashion Unitin Ammattimallivalmennukseen edellyttää aiempaa kokemusta ja koulutusta mallin työstä.


MY STYLE TYYLIVALMENNUS
My Style Tyylivalmennus tarjoaa mahdollisuuden elämän muutokseen sekä avaimet sisäisen ja ulkoisen kauneuden löytämiseen. Tyylivalmennuksessa käydään läpi esiintymiseen ja esiintymisvarmuuteen liittyviä asioita ryhti- ja esiintymistekniikoiden kautta sekä käsitellään ensivaikutelman merkitystä. Valmennuksen avulla moni löytää itselleen uutta intoa ja itsevarmuutta elämäänsä. Lisäksi Tyylivalmennus on oiva paikka tutustua uusiin, mielenkiintoisiin ihmisiin!

MY STYLE ESIINTYMIS- JA JUONTAJAVALMENNUS
My Style Esiintymis- ja juontajavalmennus on jatkovalmennus My Style Tyyli- tai Mallivalmennuksen suorittaneille sekä juonto- ja esiintymistaitojaan syventäville. Valmennuksessa tutustutaan juontamisessa tarvittavasta tekniikasta aina oikeaoppisesta ryhdistä artikulointiin sekä hengitystekniikkoihin saakka. Lisäksi valmennuksessa kehitetään luonnollisia ja persoonallisia esiintymistyylejä harjoitustilanteissa pienemmälle sekä suuremmalle yleisölle.
TIEDUSTELUT JA ILMOITTAUTUMINEN
Seuraavat My Style by Fashion Unit -valmennukset alkavat helmikuussa 2012! Valmennustiedustelut ja ilmoittautumiset voit osoittaa osoitteeseen info@fashionunit.fi

Lue lisää www.tyylikoulu.fi!

Kommentit

Lähetä kommentti