Syksyn 2011 MY STYLE by FASHION UNIT -koulutukset potkaistiin käyntiin lokakuun alussa!

MY STYLE BY FASHION UNIT -koulutukset tarjoavat neuvoja arkielämän osa-alueisiin kuten pukeutumiseen, terveellisiin elämäntapoihin, kauneuden ylläpitämiseen, sekä esiintymisvarmuuteen. My Style by Fashion Unit -kouluttajat ovat oman alansa asiantuntijoita kauneuden, terveyden, pukeutumisen ja esiintymisen toimialoilta.

SYKSYN 2011 MY STYLE by FASHION UNIT -koulutukset potkaistiin käyntiin merellisissä tunnelmissa 13.-14. lokakuuta 2011 MUOTIPÄIVÄT –RISTEILYN yhteydessä. Risteilyllä oli mahdollisuus osallistua LEENA SARVEN My Style koulutusten orientoivan aloitusosion Basic-luennolle, jonka aiheena oli Ensivaikutelma ja Tyylin salat. Risteilyllä nautittiin My Style koulutusten Basic –osion luennon lisäksi Fashion Unitin järjestämästä muotinäytöksestä sekä Tyylikoulun minimessuista.


My Style by Fashion Unit koulutukset auttavat jokaista LÖYTÄMÄÄN OMAN TYYLINSÄ ja oppimaan HYVÄKSYMÄÄN ITSENSÄ juuri sellaisena kuin on!

MY STYLE LAPSIMALLIKOULU on tarkoitettu 6-11 vuotiaille lapsimallin töistä kiinnostuneille tytöille ja pojille. Koulutuksessa opitaan muotinäytösmallille hyödyllisten lavakäytänteiden lisäksi valokuvamallina toimimiseen tarvittavia taitoja, sekä pohditaan mallien taustatyön merkitystä. Koulutuksen aikana paneudutaan myös sisäisen kauneuden voimaan ja tehdään esiintymisharjoituksia.

MY STYLE MALLIKOULU antaa perustiedot ja -taidot mallin töistä kiinnostuneille yli 14-vuotiaille naisille ja miehille. Mallilta vaadittavien taitojen lisäksi koulutuksessa opitaan hyödyntämään omia henkilökohtaisia vahvuuksia, sekä ylläpitämään sisäistä ja ulkoista kauneutta. Pituusvaatimuksia koulutukseen ei varsinaisesti ole. Mikäli tähtäimessä on ammattimallin ura, on suosituspituus naisilla 170-185 cm ja miehillä 175-190 cm.

MY STYLE TYYLIKOULU tarjoaa mahdollisuuden elämän muutokseen sekä avaimet sisäisen ja ulkoisen kauneuden löytämiseen. Tyylikoulussa käydään läpi esiintymiseen ja esiintymisvarmuuteen liittyviä asioita ryhti- ja esiintymistekniikoiden kautta sekä käsitellään ensivaikutelman merkitystä. Koulutuksen avulla moni löytää itselleen uutta intoa ja itsevarmuutta elämäänsä. Lisäksi Tyylikoulu on oiva paikka tutustua uusiin, mielenkiintoisiin ihmisiin!

Seuraavat MY STYLE by FASHION UNIT koulutukset alkavat KEVÄÄLLÄ 2012. Koulutustiedustelut voi osoittaa osoitteeseen info@fashionunit.fi.

Lue lisää www.tyylikoulu.fi!

Kommentit