ILMOITTAUDU MUKAAN MUOTIPÄIVÄT -RISTEILYLLE 13.-14.10.2011!

Kuudennet JYVÄSKYLÄN Muotipäivät, kolmannet TAMPEREEN Muotipäivät ja ensimmäiset LAHDEN Muotipäivät ovat nyt takanapäin!

Olemme saaneet nauttia SHOPPAILUN HUUMASTA mukana olevien yritysten tapahtumatarjousten myötä, nähdä trendikkäitä eri teemaisia MUOTINÄYTÖKSIÄ ja huikeita tanssiesityksiä ja kuulleet ASIANTUNTIJOIDEN LUENTOJA. Nyt Fashion Unitin on aika kiittää kaikkia tapahtumassa mukana olleita yrityksiä, yhteistyökumppaneita, avustajia, tapahtuman taltioineita, tekniikkaa, ystäviä, läheisiä – kaikkia, jotka ovat omalla panoksellaan olleet mukana Muotipäivät-tapahtumissa!

LÄMMIN KIITOS kaikille Muotipäivät –tapahtumissa mukana olleille!

Onnistuneet Muotipäivät-tapahtumat vaativat itselleen loistokkaan päätöksen:

Fashion Unit, Viking Line ja Pohjolan Matka ylpeänä esittävät
MUOTIPÄIVÄT –RISTEILY 13.-14.10.2011!

Varaa paikkasi risteilylle pian! www.pohjolanmatka.fi

Fashion Unitin vuosittain järjestämä risteily UUDISTUU ja LAAJENEE. Uudistumisen myötä myös nimi vaihtuu MUOTIPÄIVÄT –RISTEILYKSI! Muotipäivät –risteilyllä kuullaan tyylivinkkejä ja nähdään paljon naiskauneutta, joten tällä risteilyllä viihtyvät miehetkin!

Kerää kokoon työ- tai ystäväporukka, virkistä henkilökuntaasi, vietä omaa aikaa –Oli tarpeesi tai syysi mikä tahansa, lähde kanssamme SEILAAMAAN MUODIKKAASTI ITÄMEREN AALLOILLE! Torstaina 13. lokakuuta Viking Linen M/S Isabella käynnistää moottorinsa Turun satamassa ja suuntaa keulansa kohti Tukholmaa. Takaisin Suomenmaan kamaralle palataan seuraavana päivänä, perjanaina 14. lokakuuta.

FASHION UNIT järjestää ohjelmaa koko risteilyn ajan. Luvassa on muun muassa huikea tanssishow sekä trendikäs muotinäytös, jonka malleina toimivat Fashion Unitin ammattimallit sekä MISS SUOMI 2009 ESSI PÖYSTI. Lisäksi risteilyllä nautitaan My Style Tyylikoluosaston minimessujen tarjoamaa tyylitietoutta ja kuullaan tyyliguru LEENA SARVEN LUENTO: Ensivaikutelma ja Tyylin salat. Risteilyllä kuullaan myös mitä uusia kujeita Fashion Unit on kaavaillut vuodelle 2012.

TERVETULOA NAUTTIMAAN RISTEILYN HUUMASTA VERKOTTUMISEN JA MAINION SEURAN MERKEISSÄ!

Muotipäivät -risteilyn edullisen hinnan mahdollistavat upeat yhteistyökumppanimme Viking Line ja Pohjolan Matka. Risteilyn hinta alkaen 26 euroa! Bussikuljetukset Muotipäivät -kaupungeista sisältyvät hintaan: Jyväskylä, Tampere, Lahti.

Varaukset www.pohjolanmatka.fi

Kommentit