Tule tekemään löytöjä Barcelona –henkiselle Muotikirppikselle Jyväskylän Muotipäiville 3.9.2011!


Jyväskylän Muotipäivät 2.-3.9.2011 tuo Barcelona –tunnelmaa Jyväskylän ydinkeskustaan, tarjoten monipuolista ohjelmaa tapahtumavierailijoilleen. Syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna järjestettävillä Jyväskylän Muotipäivillä saadaan nauttia Muotikirppiksestä, joka oheistapahtumineen täyttää Aren Aukion lauantaina 3.9. klo 9-15.

Nyt on helppo olla ekologinen!

Muotikirppiksellä eivät virttyneet pöytäliinat vaihda omistajaansa, vaan muodin aktiivikuluttajat tuovat omien vaatekaappiensa kätkemät aarteet kaikkien löydettäviksi. Vaatteet, asusteet ja kengät eivät ole kertakäyttöisiä, ja tapahtuma muistuttaakin kuluttajaa kuinka helppoa on olla ekologinen. Omat, vaatekaapissa käyttämättömäksi jääneet vaatteet voivat olla toiselle suuri ilo ja upea löytö. Tuotteen myynyt saa puolestaan ostosrahaa uusiin hankintoihin, sekä siistimmän ja käytännöllisemmän vaatekaappikokonaisuuden.

Eettinen muoti
Muotikirppiksellä myös eettiset vaihtoehdot tulevat tutuiksi, esimerkiksi Mifukon korut ja laukut ovat yksinoikeudella myynnissä tapahtumassa. Nettisivuillaan Mifuko kertoo itsestään näin: ”Mifuko Oy on suomalainen designyritys, joka tekee yhteistyötä afrikkalaisten pienten käsityöpajojen kanssa. Tuotteet ovat eettisiä ja ekologisia, käytämme paljon kierrätysmateriaaleja ja tuemme suoraan Reilun kaupan työpajojen paikallisia käsityöläisiä.”
Lue lisää www.mifuko.fi

Lauantaina 3.9.2011 Jyväskylän Muotipäivien toisen tapahtumapäivän avaavat Suomen Huippumalli haussa –ohjelmaa juontava Anne Kukkohovi ja Miss Suomi 2009 Essi Pöysti. Päivän aikana tapahtumajuontajat kertovat omista kulutustottumuksistaan ja antavat vinkkejä kirpputoriostoksien tekoon.

Tarkista tarkempi Muotipäivien tapahtumaohjelma www.muotipaivat.com

Tervetuloa nauttimaan edullisista ja muodikkaista löydöistä Muotikirppikselle Jyväskylän Muotipäivien aikana!

Tule, Koe, Näe – Jyväskylän Muotipäivät 2.-3.9.2011!

Kommentit