Fashion Unitin työharjoittelija Anniina


Fashion Unitilla maaliskuusta toukokuuhun ollut työharjoittelija Anniina on harjoittelunsa aikana tavannut mielenkiintoisia ihmisiä, syventänyt tietojaan muotialasta ja oppinut paljon yritystoiminnasta.

Anniinan
on voinut bongata kevään aikana hänen ollessa Fashion Unitin mukana Vapaa-aikamessuilla, Muodin Yössä, kauppakeskusnäytöksissä Lahdessa ja Mikkelissä, sekä Likkojen Lenkillä Jyväskylässä. Koska Fashion Unit oli tyytyväinen Anniinan työpanokseen, tulee Anniina jatkamaan mukana toiminnassa tulevaisuudessakin.

Kuka on Anniina?
Anniina on 21-vuotias vestonomiopiskelija. Anniina on aurinkoinen, spontaani ja täynnä yllätyksiä.

Minkälaisia työtehtäviä sinulla on ollut Fashion Unitilla?
Olen ollut mukana suunnittelemassa, markkinoimassa ja toteuttamassa messuja, muotinäytöksiä ja koulutuksia. Lisäksi olen tehnyt toimistohommia, kuten organisoinut ja arkistoinut tiedostoja. Olen myös ollut mukana ideoimassa ja rakentamassa Muotipäivät-tapahtumaa. Viimeaikaiset Facebook- ja blogipäivitykset ovat myös minun käsialaani.

Mikä oli parasta harjoittelussa?
Uuden oppiminen, upeiden ihmisten kohtaaminen ja omien vahvuuksien hyödyntäminen.

Mitä kuuluu Anniinan kesään?

Kesällä jatkan töitä Fashion Unitilla. Luvassa on muun muassa Jyväskylän, Tampereen ja Lahden Muotipäivien organisointia. Keskityn kuitenkin Fashion Unitin Mallitoimistoon liittyviin tehtäviin. Töiden ohessa aion nauttia auringosta ja kerryttää rasvakerrosta talven pakkasten varalle syömällä kohtuuttoman paljon jäätelöä.

Kommentit