Sirpa Pii-Keinosen vinkit syksyn Muotipäivät -risteilylle lähtijöille - Varaa matkasi nyt!

Fashion Unit, Pohjolan Matka ja Viking Line ylpeänä esittävät: Muotipäivät -risteily M/S Isabellalla 13.-14.10.2011!

Muotia, Trendejä, Tyylitietoutta – Tätä kaikkea tarjoaa Fashion Unitin Muotipäivät -risteily lokakuussa 2011. Muotipäivät -risteilyllä kuullaan tyylivinkkejä ja nähdään paljon naiskauneutta, joten tällä risteilyllä viihtyvät miehetkin!

Tässä laajudessa ensimmäistä kertaa järjestettävällä risteilyllä päästään nauttimaan ensi vuoden muotituulahduksista tanssi- ja muotinäytöksessä, kuullaan tyylitietoa Muotiguru Leena Sarven luennolla, sekä saadaan kurkistaa ajankohtaisiin trendeihin asiantuntijoiden opastuksella My Style Tyylikouluosaston -minimessuilla.

Mukana menossa mm. vuoden 2009 Miss Suomi Essi Pöysti ja laivan tähtiartistina nähdään upea Chisu! Lisäksi tarjolla on taattua risteilyn huumaa verkottumisen ja mainion seuran merkeissä!

Bussikuljetuksia järjestetään sekä Jyväskylän että Lahden suunnalta Turun satamaan.Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa omasi heti! Lisätietoja www.pohjolanmatka.fi tai johanna@fashionunit.fi.

Tervetuloa mukaan syksyn tyylikkäimmälle matkalle!



Krinoliinin omistaja ja etikettiasiantuntija Sirpa Pii-Keinonen
osallistuu syksyn Muotipäivät –risteilylle. Hän on aikaisemminkin ollut mukana Fashion Unitin järjestämillä risteilyillä. Seuraavaksi Sirpa Pii-Keinosen omakohtaisia kokemuksia ja vinkkejä risteilylle lähtijöille.

Mikä saa Sirpan lähtemään uudestaan Fashion Unitin risteilyille?
Risteilyn teema, mukava tunnelma ja hyvin järjestetty matka.

Miten hän valmistautuu risteilylle?
Pakkaamalla kaiken tarvittavan ja varaamalla mukaan paljon iloista mieltä.

Mitä hän ottaa mukaan risteilylle?
Vaatteita, varsinkin niitä juhlavampia. Vaihtoehtoja pitää olla, sillä koskaan ei voi tietää minkälaiseksi ilta muotoutuu. Mukaan otetaan myös kosmetiikkaa, ihonhoitotuotteita ja pieni ensiapulaukku. Myös kylmä kasvonaamio kannattaa varata mukaan, sillä sen avulla saa poistettua väsymyksen merkit.

Paras risteilykokemus?
On vaikea valita yhtä risteilyä joka olisi toisia parempi, sillä jokainen risteily on omanlaisensa. Risteilyn onnistumisen kannalta tärkeintä on hyvä porukka.

Etikettiasiantuntijana, kerrohan kuinka risteilyllä tulisi pukeutua ja käyttäytyä?

Käyttäytyä tulisi hillitysti, hauskanpitoa kuitenkaan unohtamatta. Nykyään risteilyille pukeudutaan liiankin arkisesti. Varsinkin muotiristeilylle lähtiessä tulisi pukeutua ajatuksen kanssa, silti oman halunsa mukaisesti. Naiset kiinnittävät yleensä miehiä enemmän huomioita siihen, mitä päälleen laittavat. Miesten ei kuitankaan tarvitse pukeutua juhlapukuun: Heille riittää esimerkiksi tyylikkäät farkut, kauluspaita, kiva neule ja siistit kengät.

Kuinka Krinoliini näkyy Muotipäivät -risteilyllä?

Krinoliini on mukana Muotipäivät -risteilyn muotinäytöksessä. Yritys näkyy myös laivan Tyylikouluosastolla, jossa Krinoliini esittäytyy ja Pii-Keinonen jakaa etikettitietämystä.

Top 5: Onnistuneen risteilyn ainekset

Riemukas linja-automatka
Hauska porukka
Rentoutuminen
Hyvin suunniteltu ja toteutettu ohjelma
Loistava yhteistyö


Tule, Koe, Näe - Muotipäivät -risteily 13.-14.10.2011!

Kommentit