Työelämään tutustumista Fashion Unitilla


Annika saapui Fashion Unitin toimistolle piristämään Muodin Yö –tapahtumaviikon jälkeen väsähtäneitä FU-laisia. Annika opiskelee Palokan koulun kahdeksannella luokalla ja suoritti ensimmäisen Työelämään tutustumisjaksonsa Fashion Unitilla. Toimiston väki oli erittäin kiitollinen Annikalle tämän avusta ja iloisuudesta, jota hän ympärilleen levitti.


Kuka on Annika?

Annika on herkkä ja ulospäinsuuntautunut pitkänhuiskea mallineitokainen, joka jo 14 kesäisenä pelaa vesipalloa SM-tasolla.


Miksi hait TETiin Fashion Unitille?

Kävin syksyllä 2010 Fashion Unitin mallikoulun, jossa Fashion Unit ja mallimaailma tulivat tutuksi. Fashion Unitin ihmiset ovat mukavia, muoti kiehtovaa ja ala kiinnostavaa, joten Fashion Unit oli aika luonnollinen valinta TETin suorittamiseen.


Mitä teit viikon aikana?

Täytin asiakasrekisteriin yhteystietoja, tein sisääntulolistan muotinäytökseen ja organisoin mallien keikkakalenterin. Sen lisäksi osallistuin blogin tekoon, koristelin Muotipäivät-arvontapöntön sekä pesin tuoleja muotinäytöspukutilaan Mikkelin muotinäytöstä varten.


Hauskin muisto?

Koko viikko oli mukava. Hauskinta kuitenkin oli ison arvontapöntön koristelu, sillä siinä sai päästää inspiraationsa valloilleen. Pönttö koristeltiin vaaleanpunaisella Muotipäivät-somistenauhalla ja ruseteilla oikein söpöksi.


Mitä Annikan kevät pitää sisällään?


Luvassa on mallin töitä muotinäytöksessä Mikkelissä, vesipalloa, kavereita ja paljon kokeita.


Annikan voi seuraavan kerran nähdä lavalla muotinäytöksessä Mikkelin Kauppakeskus Akselissa 6.5.!

Kommentit