Keskisuomalainen Muodin edistäjä 2010 on valittu!

Fashion Unit Oy palkitsi jälleen tänä vuonna keskisuomalaisen Muodin Edistäjän. Vuoden 2010 keskusuomalaiseksi Muodin Edistäjäksi valittiin muotibloggari Iina Moukola. Perustelut Iina Moukolan valinnalle oli seuraavat: ”Iina Moukola on tuottanut selkeästi tavanomaisen ylittävää toimintaa, joka omalta osaltaan pyrkii kannustamaan yhä parempien ratkaisujen kehittämiseen. Hänellä on uskallus tehdä asioita uudella ja erilaisella tavalla sekä nähdä asioiden valoisat puolet.”

Moukola päivittää aktiivisesti elämänmakuista MouMou -lifestyle- ja tyyliblogiaan. Blogissaan hän tarjoaa monipuolisia tyylivinkkejä ja kertoo kuumimmista muotivirtauksista. MouMou -blogissa ei keskitytä pelkästään pukeutumiseen, vaan paneudutaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Blogista voi poimia ideoita niin ruokailuun, liikuntaan kuin kauneudenhoitoonkin. Iina Moukola toimii myös muotitoimittajana Sanomalehti Keskisuomalaisella, jossa hänen muotiosionsa kantaa nimeä MouMoun muoti.


Kuka on Iina Moukola?

24-vuotias kemian opiskelija, jolla olisi ilman blogiaan liikaa vapaa-aikaa. Kaikkea kaunista rakastava hassuttelija.


Mistä saat ideat blogiteksteihisi?

Omasta elämästä pääasiallisesti. Myös lukijat ehdottavat aiheita välillä, mutta niistä valitsen vain ne, jotka sopivat blogini linjaan.


Millä tavoin mielestäsi edistät muotia?

Kannustan ihmisiä olemaan sellaisia kun he ovat ja korostan, että muoti ja pukeutuminen on ihan kaikkien oikeus. Pyrin rikkomaan sitä ajatusmallia, että vain pitkä ja hoikka voi pukeutua muodikkaasti tai ylipäätään näyttää hyvältä. Sodin myös kaikenlaisia pukeutumissääntöjä vastaan. Tahdon murtaa myytin, että ulkonäöstään kiinnostunut ihminen on vain tyhmä ja pinnallinen turhake.


Jyväskylän muodikkaimmat shoppailukohteet ja perustelut valinnoille:

Minzi myy Väinönkadulla laadukkaita merkkejä. Jos haluaa edullisen massatuotteen sijaan panostaa parempaan, kannattaa suunnata tänne. Huhu kertoo, että täältä saa jopa Finskin kenkiä.

Perusvaatteita hyvään hintaan tarjoaa Kompassilla iso H&M. Haluamansa löytää takuulla ja valikoima on laaja. Sopii kaikille kukkaroille. Ihan yleisesti neuvon ihmisiä vaeltelemaan kävelykatua pitkin, jos shoppailu kiinnostaa. Jyväskylässä kaupat on sijoitettua hyvinkin kompaktisti, joten tehokas shoppailu onnistuu pienellä vaivalla.


MouMoun Top 5 – Kevään kuumimmat trendit:

70-luvulta repäistyt farkut eli ne ihanan leveät lahkeet.

Polttelevan kuuma oranssi värinä.

Laadukkaat materiaalit, nahka/silkki/puuvilla ovat pop.

Isot aurinkolasit.

Suomalaisten merkkien suosiminen.

Kommentit