Bienvenido a Barcelona!

Tervetuloa viettämään Muodin Yötä 8.4. Barcelona-tunnelmissa!

Muodin Yö saapuu jälleen kaupunkiin perjantaina 8.4.2011. Kolmannen kerran upeat muotinäytökset, innokkaat shoppailijat ja edulliset tarjoukset valtaavat Jyväskylän kaupungin keskustan. Shoppaamista jatketaan tuttuun tapaan kello 23:een saakka. Yhteistyöyrityksiä on mukana useita kymmeniä, joista suurella osalla on erikoistarjouksia Muodin Yön aikana. Kaikki tarjoukset löytyvät Muotipäivien www-sivuilta.

Muodin Yön juontaa Fashion Unitin malli ja vuoden 2009 Miss Suomi Essi Pöysti ja musiikista vastaa DJ Elukka. Muodin Yö avataan kello 17 Sokoksella, jossa myös palkitaan vuoden 2010 Muodin edistäjä.

Illan aikana järjestetään muotinäytöksiä Sokoksella, Kauppakeskus Forumissa ja Torikeskus/Tawastilla. Muodin Yön viralliset jatkot alkavat Giggling Marlinissa kello 23, jossa keskiyön aikaan Fashion Unit ja Blaze Tanssijat tarjoavat bileväelle Muoti- ja tanssishown.


Mutta mitä uutta on luvassa tänä vuonna?


FU Shop -etukortti

Joillekin jo viime vuodelta tuttu FU Shop -etukortti laajenee. Etukortilla saa tapahtuma-aikaisia erikoistarjouksia, sekä etuja ympäri vuoden Muotipäivien yhteistyöliikkeistä.

FU Shop -etukortin voit hankkia Muotipäivien sivuilta löytyvällä lomakkeella tai täyttämällä samaisen lomakkeen Muodin Yön infopisteellä. Infopiste löytyy kävelykadulta, aivan kompassin tuntumasta.

Kaikkien FU Shop -etukortin haltijaksi rekisteröityneiden kesken arvotaan erilaisia tuotepalkintoja ja lahjakortteja, mm. Trendi-lehden vuosikertoja ja Jyväskylän kaupunginteatterin lahjakortteja! Lisätietoa FU Shop -etukortista saat Muotipäivien sivuilta osoitteesta www.muotipaivat.com


Barcelona-teema

Aiempina vuosina Muotipäivien ja Muodin Yön teemat ovat saaneet inspiraationsa maailman suurimmista muotipääkaupungeista. Viime vuonna muodin juhlaa vietettiin Lontoo-tunnelmissa. Harmi kyllä teema toteutui liiankin konkreettisesti, ja osa näytöksistä esitettiin vesisateessa.

Koska teema vaikuttaa jopa ilmastoon, päätettiin tänä vuonna tuoda kesä hieman aikaisemmin Jyväskylään. Teemaksi valittiin hiekkarannoistaan, merellisistä herkuistaan ja värikkäästä historiastaan tunnettu Barcelona. Barcelona-teema näkyy niin muotinäytöksissä, kuin kauppakeskusten somisteissa sekä toivottavasti myös ihmisten energisessä olemuksessakin.


Laajempi

Muotipäivät ja Muodin Yö laajenee vuosi vuodelta, sekä yksittäisenä tapahtumana, että kokonaisena konseptina. Toistaiseksi kevään Muodin Yötä vietetään ainoastaan Jyväskylässä. Mutta syksyn Muotipäivät järjestetään jo kuudetta kertaa Jyväskylässä, kolmatta kertaa Tampereella ja tänä vuonna ensimmäistä kertaa myös Lahdessa!

Muodin Yö laajenee paikallisestikin, sillä tänä vuonna näytöksiä nähdään jopa kolmessa eri kauppakeskuksessa: Forumissa, Sokoksella sekä Torikeskus/Tawastilla. Illan aikana onkin luvassa neljä eri näytöstä, joista viimeinen esitetään Muodin Yön virallisilla jatkoilla Giggling Marlinissa.


Kohdennetumpi

Tapahtuman laajetessa myös tarjonta monipuolistuu: Muotinäytökset ovat keskenään erilaisempia kuin aikaisemmin, ja ne ovat sisällöltään kohdennetumpia. Taattua on, että Muodin Yö tarjoaa jokaiselle jotakin!

Muotipäivillä ja Muodin Yönä on aina huomioitu kaiken ikäiset vauvasta vaariin, sekä miehet että naiset. Muotitapahtumia pidetään usein ”naisten juttuna”, mutta onneksi miehetkin ovat löytäneet tiensä Muotipäivien ja Muodin Yön näytöksiin. Tänä vuonna onkin entistä enemmän pyritty lisäämään tarjontaa myös miehille.



Sydämellisesti tervetuloa Muodin Yöhön Jyväskylän keskustaan perjantaina 8.4.2011!

Tule, koe, näe – Kevään trendikkäin tapahtuma!

Kommentit