Ei mikä tahansa koulu – Fashion Unitin My Style -Tyylikoulu 2.-3.4.2011 Paviljongin Vapaa-aika ja Hyvinvointi messuilla!

Fashion Unitin My Style -Tyylikoulun tavoitteena on tarjota työkalut, joiden avulla jokainen voi löytää itselleen uutta intoa ja itsevarmuutta oman tyylin löytymisen myötä. My Style -Tyylikoulu on myös oiva paikka tutustua uusiin, mielenkiintoisiin ihmisiin.

Uutta tyyliä ei rakenneta pelkästään ulkoisen olemuksen kautta, vaan vahvistamalla sisäistä kauneutta. Uuden tyylin myötä pyritään lisäämään itsevarmuutta, ja jokainen voi löytää oman tyylinsä!

Fashion Unitin My Style -Tyylikouluosasto on ohjelmapitoinen elämysmaailma, joka tarjoaa jokaiselle messukävijälle jotakin. Osaston musiikkitarjonnasta vastaa DJ Elukka ja juontajana toimii Miss Suomi 2009 Essi Pöysti.


MY STYLE MUUTTUMISLEIKKI

My Style Muuttumisleikissä nähdään ennen ja jälkeen -tyylien vertailua. Muuttumisleikkiä toteuttamassa ovat Jyväskylän pukeutumispalvelujen Sari Ahonen, kauneus- ja hiuskeskus Lumicci, Wishwear, Halonen ja Fashion Unit. Muuttumisleikissä mukana kevään 2011 My Style -Tyylikoululaisia.

Osastolla esittäytyy My Style -Tyylikoulun kasvot, Lasse P ja Päivi A, jotka kertovat omakohtaisia kokemuksiaan Tyylikoulusta. Osastolla esittäytyy myös kuntokeskus Positive, sekä Studio Aki Korpinen, joka esittelee kevään hiustrendejä. Pukuetiketeistä kertomassa ja juhlapukeutumista esittelemässä on Krinoliinin Sirpa Pii-Keinonen. Lisäksi luvassa on Blaze Tanssijoiden tanssi- ja muotishow, jossa esitellään Mick’sin kevään muotia sekä upeita tanssikuvioita.

My Style -Tyylikouluosastolla mukana myös paljon muita My Style yhteistyötahoja. Tarkempi ohjelma löytyy My Style -Tyylikoulun sivuilta osoitteesta www.tyylikoulu.fi

My Style -Tyylikoulun löydät messuosastolta D 251.

Tule, koe, ihastu – Ja löydä oma tyylisi!

Kommentit