Fashion Unitin tyylikäs malli Lasse P


Tyyli- ja malliasiat kiinnostavat yhä useampaa. Tyyli- ja muotiasiantuntija Leena Sarvi saapuu Jyväskylään luennoimaan ensivaikutelmasta ja tyylin saloista torstaina 27.1.


Seuraavassa Fashion Unitin malli ja My Style -koulutusten mainoskasvo Lasse P, 55, kertoo omista kokemuksistaan tyylin maailmassa.


1. Kuinka pukeudut työelämässä ja kuinka tämä eroaa vapaa-ajan pukeutumisestasi?

Työelämässä käytän rentoja casual-tyylisiä vaatteita. Vapaa-ajalla pukeudun mielelläni sinisiin farkkuihin ja vaaleaan villapaitaan. Juhlahetkiin valitsen tyylikkään tumman tai harmaan puvun. Olen löytänyt työelämääni ja vapaa-aikani erilaisia uusia asuja, joissa tunnen viihtyväni hyvin ja koen niiden olevan tyylikkäitä. Tyylikoulu on vaikuttanut myönteisesti pukeutumiseeni.


2. Valitsetko itse vaatteesi?

Valitsen, ostan ja myös huollan kaikki vaatteeni itse. Joskus pyydän vaimoltani näkemystä uusille valinnoilleni.


3. Kuinka paljon käytät aikaa pukeutumiseen?

Pukeutumiseni on yksinkertaistunut ja muuttunut helpommaksi nyt kun tiedän, mitä haluan laittaa päälleni. Olen löytänyt oman tyylini. Vaatekaappini on selkeä, kun vaatteet on hankittu huolella ja harkiten. Käytän aikaa vaatekokonaisuuksien miettimiseen ja sovittamiseen. Jalkineet ja korut ovat myös tärkeä osa pukeutumistani.


4. Seuraatko muotivirtauksia ja kuljetko niiden mukana?


Nykyään seuraan muotivirtauksia enemmän kuin aikaisemmin mm. lehdistä ja televisiosta sekä käydessäni vaateostoksilla. Minulle on tärkeää, että vaatteeni ovat laadukkaita, trendikkäitä ja hyvin istuvia. Myös värit merkitsevät paljon.


5. Mitä tyylikoulutukseen osallistuminen toi elämääsi?

Olen löytänyt oman rennon tyylini pukeutua eri tilanteisiin. Olen saanut uutta potkua fyysisen kuntoni hoitamiseen ja alkanut kiinnittämään enemmän huomiota päivittäisen ravintooni. Fyysinen hyvinvointini on parantunut. Olen oppinut hoitamaan paremmin myös ihoani ja hiuksiani. Minusta on tullut varmempi ja rohkeampi. Tyylikoulu on tuonut elämääni positiivisia ja voimaa antavia asioita.


6. Mitä odotat Leena Sarven Ensivaikutelma ja tyylin salat -luennolta?

Odotukseni ovat avoimet uusille asioille. Toivon, että saan illasta ajatuksia ja ideoita siihen, kuinka toimia mallina entistä paremmin.


7. Kerro vielä lopuksi paras koulutusmuistosi?

Koulutuksen kuvauspäivät olivat minulle huippuhetkiä! Löysin itseni uusin silmin.

Haluan rohkaista tyyli- ja malliasioista kiinnostuneita miehiä etsimään omaa tyyliänsä!



Jyväskyläläisen muotitoimisto Fashion Unitin My Style -koulutukset alkavat helmikuussa. Koulutustarjontaan voi tutustua osoitteessa www.tyylikoulu.fi!

Kommentit