Tatuointimuoti Barcelonan messuilla, osa 0/4


Tatuoinnit yleistyvät kiihtyvään tahtiin ja ne ovat nousseet jo merkittävään osaan myös katumuodissa. Enää tatuointeja ei koeta vain merimiesten ja katujengien tunnusmerkiksi, vaan niitä ottavat kaiken ikäiset ihmiset sosiaaliseen statukseen katsomatta.

Oman panoksensa tatuointien suosion kasvuun ovat varmasti tuoneet tatuointistudioiden arkea käsittelevät reality tv-sarjat, kuten Miami Ink sekä Kat Von D:n luotsaama L.A. Ink, joita voi seurata myös Suomen tv-kanavilta.

Fashion Unit kävi tutustumassa tatuointikulttuuriin ja –muotiin Barcelonan tatuointimessuilla 1.10.2010. Tatuointimessut ovat kokoontumispaikka tatuointialan ammattilaisille, alasta kiinnostuneille ja tatuointien ystäville.

Barcelonan messuilla nähtiin tatuointiaiheisia näyttelyitä ja kilpailuja sekä kuultiin tatuointiaiheisia luentoja. Ohjelmanumeroina nähtiin musiikkia ja tanssiesityksiä hip hopista burleskiin. Myös muoti oli vahvasti läsnä tatuointimessuilla itse tatuointien lisäksi muun muassa aiheeseen liittyvien vaatteiden ja asusteiden myötä.

Tatuointimessut ovat oiva paikka päästä läheltä seuraamaan alan ammattilaisia tositoimissa. Barcelonan tatuointimessuille saapui yli sata tatuointiartistia ja –studiota ympäri maailman.

Tatuointimuotiin ja –messutarjontaan voi tutustua myös Suomessa, kun Helsinki Ink International Tattoo Convention järjestetään 25.- 27.3.2011 Helsingin Kaapelitehtaalla.

Neliosaisen blogisarjan verran Fashion Unit pureutuu tatuointimuotiin, sen taustoihin ja viimeisimpiin trendeihin, sekä kertoo ammattilaisten antamia vinkkejä tatuoinnin ottamista ajatteleville.

Fashion Unit messutunnelmissa Barcelonassa

Katutaidetta Barcelonan tatuointimessuilla

Barcelonan tatuointimessuilla nähtiin tatuointiartisteja ympäri maailman. Uusi-Seelantilainen artisti tekemässä tatuointia maorien perinteisellä tyylillä.

Kommentit