Style Nights –voittaja Joona K esittäytyy


Muotipäivät 2010 –tapahtumia ennakkomarkkinoivia Style Nights –iltoja vietettiin ravintola Kharmassa 21.8. RockElectroPunk- ja 28.8. Lontoo-tunnelmissa. Molempina iltoina etsittiin illan parasta biletyyliä. RockElectroPunk-biletyylillään huiman äänivyöryn saanut Joona K karsiutui kilpailun voittajaksi. Joona kertoo itsestään ja tyylistään.

1. Kuka Joona on?

"Olen 20-vuotias yliopisto-opiskelija Palokasta. Varhaiskasvatusopintojen ohella teen asiakaspalvelutyötä ja soitan rumpuja bändissä nimeltä Home Junior."

2. Kuvaile tyyliäsi. Kuinka oma tyylisi poikkeaa Style Nights-biletyylistä?


"Yhdistelen omassa tyylissäni niin uusia kuin klassisiakin elementtejä. Housuissa toimivat niin pillifarkut, chinot kuin miesten haaremihousutkin. Yläosista itseäni miellyttävät räikeillä printeillä varustetut sekä yksiväriset hyvin istuvat t-paidat ja hihattomat. Kylmemmille ilmoille nahka- tai verkkatakin alle sopivat myös persoonalliset kauluspaidat. Kenkieni pitää olla tyylikkäät, joko juhlavat pitkäkärkiset slip-onit tai hauskat tennarit. Kengissäni on aina jokin katseen vangitseva yksityiskohta. Jotta asukokonaisuudessa ei kuitenkaan olisi liikaa yksityiskohtia, löytyy minulta myös tavalliset Converset.

Style Nights -biletyylini oli aivan omaa tyyliäni! Jalassa oli WinWinin ruskeat chinot, H&M:n musta hihaton paita ja ruotsalaiset Bobbie Burns -merkkiset kengät."

3. Style Nights paras biletyyli -äänestyksessä saamasi äänimäärä oli huikea. Minkä luulet olleen syy menestykseesi äänestyksessä?

"Suuri kiitos menestyksestä kuuluu tottakai työkavereille ja Facebookille. Uskon, että suurin syy voittooni oli, että olin oma itseni ja asuni sopi hyvin teemaan. RockElectroPunk-teema sopi myös erittäin hyvin omaan musiikkimakuuni!"

4. Mistä Joonan löytää tänä syksynä?

"Minut voi bongata tänä syksynä Jyväskylän Yliopiston kampukselta. Melodisen rockin ystävien kannattaa tutustua bändiimme Home Junioriin, jonka uusi sinkku ilmeestyy tänä syksynä."

Style Nights -kilpailun voitosta palkinnoksi Joona sai Audin päiväksi käyttöönsä ja VIP-kortin yökerho Kharmaan vuoden 2011 loppuun saakka sekä Viking Linen lahjakortin. Fashion Unit ja Muotipäivät onnittelee Joonaa Style Nights –voitosta!

Kommentit