Intohimona tanssi


Blaze-tanssijoiden esityksiä nähtiin Jyväskylän ja Tampereen Muotipäivät 2010 -tapahtumissa. Neljä nuorta tanssijaneitoa, Siiri, Soile, Veera ja Salla ovat energisiä jyväskyläläisiä. Blaze-tanssijat esittäytyvät ja kertovat mikä tanssissa viehättää.

Blaze-tanssijat ovat olleet koossa vuodesta 2006 alkaen. Pieniä muutoksia ryhmän kokoonpanossa on ollut vuosien varrella. Blaze-tanssijoiden tansseissa on vaikutteita niin jazz-, street-, afro-, kuin nykytanssistakin. Tanssijaneidot kertovat koreografia-ideoidensa tulevan usein ryhmän sisältä. Kuitenkin Blaze-tanssijoiden koreografiat ovat pääosin pisimpään tanssineen Veeran käsialaa.

"Tanssilla voi ilmaista itseään olemalla täysin oma itsensä tai eläytyen johonkin tiettyyn rooliin. Tanssimisessa hienoa on myös se, kun saa viihdyttää muita ja yleisö tykkää. Haluamme kehittyä koko ajan paremmiksi tanssijoiksi, minkä voimalla jaksamme treenata ja kehittää koko ajan uusia koreografioita. Tärkeintä on intohimo tanssimista kohtaan." Blaze-tanssijat kertovat hymyssä suin.

Kysyimme tanssijaneidoilta, mikä on heidän yhteisen tanssitaipaleensa kohokohta. Heillä on monta hyvää muistoa aina tanssiesiintymisistä esimerkiksi Muotipäivien tv-mainoskuvauksiin, joissa he olivat mukana. Kuitenkin Blaze-tanssijat kertoivat yhteistuumin syksyn 2010 olleen merkityksellisin.

”Muotipäivät-tapahtumia varten Jyväskylään ja Tampereelle treenasimme todella paljon. Treenimäärät nousivat useisiin kertoihin viikossa. Saatoimme herätä ennen kukonlaulua ja lähteä treenaamaan. Tämän myötä tanssijoina sekä ryhmänä olemme kehittyneet ja tulleet tiiviimmiksi kuin koskaan aiemmin.”

Muotitoimisto Fashion Unit järjestää useita muotiin liittyviä tapahtumia sekä muotinäytöksiä ympäri vuoden. Blaze-tanssijat nähdään useasti mukana tapahtumissa ja muotinäytöksien yhteydessä. Blaze-tanssijoita voi tilata esiintymään erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin esimerkiksi juhliin tai pikkujouluihin.

Blaze-tanssijoiden uudet, upeat www-sivut aukeavat piakkoin!

Tiedustelut ja varaukset Blaze-tanssijat tai Fashion Unit.

(Kuva: Pilvi Sormunen)

Kommentit