Tommi V on Fashion Unitin uusi kasvo!

Fashion Unitille bongattu uusi miesmalli Tommi V tullaan näkemään myös tämän syksyn Muotipäivillä! Fashion Unit kyseli Tommin kuulumisia ja fiiliksiä tulevista näytöksistä.


1.Sinulla oli hetki sitten ensimmäiset kuvauksesi.Miltä tuntui olla kameran edessä?
- Useita vuosia sitten olen ollut muutamassa mainoskuvauksessa, joten ihan tyhjältä pöydältä ei tarvinnut lähteä liikenteeseen. FU:n kuvauksessa tunnelma oli rento ja kannustava, joten työskentely oli mielekästä ja lopputuloskin onnistunut.

2. Tulet näkymään muun muassa Jyväskylän Muotipäivillä tänä vuonna. Minkälaisilla fiiliksillä lähdet mukaan näinkin suureen muotinäytökseen?
- Fiilikset ovat loistavat! :) Olen Jyväskylän omia poikia, joten on mukava päästä seuraamaan tapahtumaa aitiopaikalta. ”Rookiena” on tietysti vähän enemmän perhosia vatsassa, mutta eiköhän treenien avulla ja hyvällä asenteella hoideta homma kunnialla kotiin!

3. Hoidatko ulkonäköäsi jotenkin, miten?
- Ulkonäköä ei tule niin mietittyä erikseen. Olen harrastanut koko ikäni monipuolista liikuntaa ja tällä hetkellä ajan kilpaa maantiepyörällä, joten terveelliset elämäntavat ovat osa arkea. Urheilijana tulee myös mietittyä ravintoa, jotta kroppa saa tarvittavat ravintoaineet ja toimii sitten hyvin kilpailusuorituksissa. Liikunta ja ravinto toki vaikuttavat ulkonäköön, joten voisi ajatella, että urheilemalla ja terveellisellä ruokavaliolla hoidan myös ulkonäköäni.

4. Mikä on ollut mieleenpainuvin asia tässä kesässä?
- Tapasin mieleenpainuvan ihmisen…

Tommin bongaat Jyväskylän Muotipäiviltä 3.-4.9.2010!

Kommentit