Syksyn alusvaatetrendejä

Hellettä on vielä luvassa, mutta myös syksy saapuu kovaa vauhtia. Fashion Unit päätti ottaa selvää mitä syksyn alusvaatemuoti sisältää. Haastattelimme Lindex Jyväskylän visualistia Saaraa, joka kertoi meille mitä kaikkea uutta alusvaatteiden saralla on luvassa.

1. Mistä Lindexin alusvaatepuoli koostuu?
-Alusvaatepuoli koostuu useasta eri mallistosta, joista jokaiselle asiakkaalle löytyy varmasti omiin tarpeisiinsa sopivat alusvaatteet. Meiltä löytyy Lindexin oma Lindex-mallisto, josta löytyy myös suuremmat generous-mallit ja pienemmät koot, Basic-mallisto, josta löytyy perusliivit ja -housumallit, Ella m – mallisto, joka on hieman ylellisempi, So.U –nuorisomallisto, johon on nyt uutuutena tullut myös sukkatuotteita, Support & Shaping -mallistot, jotka muotoilevat ja tukevat, Sport-mallisto, äitiysmallisto sekä yöasut.

2. Minkälaiset värit ja mallit ovat alusvaatemuodissa IN syksyllä? Kulkeeko alusvaatemuoti käsikädessä muiden trendien ja värien kanssa?
-Kyllä, alusvaatemuoti kulkee käsikädessä muiden trendivärien kanssa. Syksyllä nähdään paljon maanläheisiä värejä tehostevärien kanssa. Musta, army-green, kirkkaampi vihreä, petroli ja viininpunainen sekä luonnonvaalea ja nuden eri sävyt ovat IN syksyllä. Myös erilaiset printtikuviot, kuten kukat ja eläinkuosit tulevat. Eri materiaaleja sekoitetaan keskenään, kuten puuvillaa ja pitsiä. Malleista erilaiset muotoja korostavat mallit ovat IN, kuten korkeavyötäröiset housut, korsetit ja bustierit sekä alushameet ja mekot.

3. Lähtevätkö suomalaiset hyvin mukaan uusiin alusvaatetrendeihin? Uskalletaanko Suomessa pitää esimerkiksi korsettia tavallisena yläosana?
-Nuoret, jotka seuraavat muotia lähtevät hyvin mukaan. Aikaisemmin esimerkiksi korsettia on pidetty hieman turhana, mutta nykyisin sitä on helpompi käyttää. Korsetteja näkyy jopa katukuvassa enemmän.

4. Mikä on Lindexin suosituin mallisto? Millä perusteella alusvaatteita valitaan?
- Lindexin suosituimmat mallistot ovat Lindex-mallisto ja Basic-mallisto, muiden mallistojen suosio vaihtelee kausien mukaan. Alusvaatteita valitaan pääosin istuvuuden ja ulkonäön perusteella.


Lindexin syksyn 2010 mallistoa

Lisää Lindexin alusvaatemuotia löydät osoitteesta www.lindex.com

Kommentit