Style Nights RockElectroPunk –ilta huomenna ravintola Kharmassa!

Jyväskylän Muotipäiviä ennakkomarkkinoivat Style Nights –illat käynnistyvät huomenna 21.8 lauantaina RockElectroPunk -henkisissä tunnelmissa Ravintola Kharmassa! Style Nights -illoissa etsitään upeinta biletyyliä, joita valokuvataan Style Nights -iltojen aikana Fashion Unitin kuvaajan toimesta. Iltojen parhaat biletyylit pääsevät mukaan äänestykseen ja kilpailun voittaja saa itselleen Audin päiväksi käyttöönsä sekä vuoden VIP-kortin Ravintola Kharmaan.

Lauantain Style Nights –illassa nähdään muun muassa upeita Catwalk-näytöksiä, show-tanssiesityksiä Blaze-tanssijoilta sekä kuullaan huippu musiikkia Dj Joniveliltä. Muotinäytöksissä nähdään myös hiustrendien uusimpia tuulahduksia, kun Studio Aki Korpisen loihtimat RockElectroPunk –henkiset kampaukset esitellään catwalkilla.

Fashion Unit haastatteli Studio Aki Korpisen hiusmuotoilija, maskeeraajaa/meikkaajaa Sonja Lojanderia, joka kertoi vinkkejä RockElectroPunk –henkisen tyylin luomiseksi.


Sonja luomassa rokkityyliä

1. Kuka olet ja ketä muita Studio Aki Korpisen työntekijöitä on ollut mukana loihtimassa kampauksia ja meikkejä Style Nightseihin?

-Olen Sonja Lojander ja minun lisäkseni mukana on ollut Jani Myllyaho, Kristiina Lehto ja Marika Nappi.

2. Paljasta hieman lukijoille millaisia kampauksia ja meikkejä tullaan näkemään lauantaina?

-Lauantaina tullaan näkemään isoa ja näyttävää RockElectroPunk tyyliä sekä viileitä, vaaleita ja selkeitä sävyeroja. Meikissä nähdään näyttävää, hyvin rock-henkistä tyyliä sekä selkeitä sävyjä ja mielikuvitusta.

3. Kerro vinkkejä lukijoille kuinka luodaan kotikonstein RockElectroPunk –teemaan sopiva tyyli?

- Tämän hetken fiftari-henkisyys näkyy nyt. Otsaheitoilla ja laineilla sekä tupeeraamalla tukka kuohkeaksi saadaan tyyliä aikaiseksi. Miehet voivat hakea 50-luvun tyyliä, sileää pintaa, siistejä jakauksia ja ”koulupoikatyyliä”.

Meikissä voi tehdä esimerkiksi selkeitä ja kissamaisia rajauksia. Näyttävät ripset ovat kova juttu ja ne voi loihtia piirtämällä tai käyttämällä irtoripsiä. Huulet kannattaa tehdä vahvoiksi ja esimerkiksi glitteriä voi käyttää tehosteena. Poskia ei saa kuitenkaan unohtaa ja ihon pitää olla kuulas ja luonnollisen näköinen, ei liian maskimainen.

Laittaudu teeman mukaiseksi ja tule mukaan bilettämään Style Nightseihin! Lue lisää www.muotipaivat/stylenights

Kommentit