Fashion Unit kasvaa!

Muotitoimisto saa raikkaan tulokkaan, kun uusi kasvo Titta Itkonen tulee jatkossa työskentelemään Fashion Unitin riveissä! Fashion Unit haastatteli Tittaa hänen aikaisemmista kokemuksistaan sekä tulevaisuudesta muodin saralla.


1.Kuka olet ja minkä tyyppisiä töitä olet tehnyt ennen Fashion Unitia?

Olen Titta ja tulen Kuopiosta. Valmistuin jouluna 2009 matkailualan restonomiksi ja sen saralla olenkin hakenut kokemuksia muun muassa Espanjassa hotellin "entertainerina". Suomessa on tullut myös työskenneltyä hotellin vastaanotossa vastaanottovirkailijana, ja tulihan sitä haettua myös kokemusta Mäkkäristä.

Muotia ja Fashion Unitin toimintaa olen seurannut jo pidemmän aikaa ja uuden työn myötä haluan hakea kokemuksia muodin ja mallimaailman saralta. Opiskelujen aikana hankittu teoriatieto tapahtumien tuottamisesta pääsee nyt myös käytäntöön, esimerkiksi Muotipäivät-tapahtumien parissa.

2.Minkälaisissa työtehtävissä tulet jatkossa toimimaan Fashion Unitilla?


Työtehtäväni kuuluvat hyvin pitkälti nimikkeiden tuottaja ja head booker alle. Tulen hoitamaan Fashion Unitin mallitoimistoasioita, olen mukana Muotipäivien järjestelyissä sekä koordinoin Fashion Unitin koulutustarjontaa ja muotinäytöksiä.

3.Mitä uutta tuot Fashion Unitille?


Innokkaana organisoijana pääsen luomaan uutta ja toteuttamaan itseäni. Vahva motivaationi viedä Fashion Unitin toimintaa eteenpäin yhdessä Johannan kanssa on varmasti tärkein tekijä. Katsotaan mitä kaikkea kivaa ja uutta keksitään. Jossain vaiheessa on tarkoitus hankkia kulttuurituottajan tutkinto tukemaan ja tuomaan uutta Fashion Unitin jo vahvaan osaamiseen.

4.Kerro vielä mitkä ovat olleet tämän kesän kolme kohokohtaa?


Tämän kesän kohokohtia minulle ovat ehdottomasti olleet kihlautumiseni, sekä työpaikka Fashion Unitilla. Kesä itsessään on minulle koko vuoden kohokohta.

Titan tervetuliaisbileitä juhlitaan Fashion Unitin toimistolla 13. elokuuta!

Kommentit