Keksi paras biletyyli ja voita vuoden VIP-kortti ravintola Kharmaan, Audi päiväksi käyttöösi sekä tuotepalkintoja!


Kuva viime vuoden Style Nightseista

Style Nights – tapahtumaillat lähestyvät ja on aika alkaa suunnitella omaa teemaan sopivaa biletyyliä! La 21.8. bailataan RockElectroPunk -teeman mukaisesti ja 28.8. Lontoo-teeman mukaisesti. Haastattelimme viime vuoden Style Nights –kisan voittajaa Niina Mähöstä, joka voitti parhaan tyylin Barbie-teemassa. Niina kertoo nyt omat vinkkinsä voittajabiletyylin luomiseksi.


Viime vuoden voittaja Niina Mähönen

1. Miltä tuntui voittaa vuoden VIP-kortti Night Jyväskylään ja Audi
käyttöösi, ja kuinka hyödynsit voittosi?

-Voitto tuntui makealta, tottakai! Olin aika yllättynyt voitosta. VIP-korttia olisi varmaan voinut hyödyntää enemmänkin, mutta lähinnä olen käyttänyt sitä silloin kun Night Jyväskylässä on ollut joku mielenkiintoinen esiintyjä. Kortilla on saanut näppärästi sujuvan bileillan. Uudenkarheasta Audista päällimmäiseksi mieleen jäi kaverin kanssa tehty road trip -tyyppinen reissu, mahtavaa oli :)

2. Mistä sait ideoita pukeutumiseesi?
-En ehtinyt ihan liikaa miettiä kilpailulookia, joten se oli luonnollinen
eikä ampunut teemaa ajatellen yli.

3. Mitkä seikat tekivät sinusta voittajan?
-Ilmeisesti look oli onnistunut juuri siksi, etten yrittänyt liikaa.

4. Kerro vinkkisi tämän vuoden kisaan osallistuville?
-Teemasta kannattaa miettiä ensiksi mieleen tulevia asioita ja muokata niitä rohkeasti omaan tyyliin sopiviksi. Teemallisissa Style Nights-illoissa saa myös hullutella, joten kovasti mielikuvitusta peliin, jos sellainen omaan persoonaan ja tyyliin sopii. Eikä tällaisia juttuja kannata ottaa liian vakavasti, vaan ennen kaikkea muistaa pitää hauskaa!

Lue lisää vuoden 2010 Style Nights -kilpailusta www.muotipaivat.com/stylenights

Kommentit