Kevään top5 x 2

Mitkä asiat tekevät kevään? Fashion Unitin malli ja Rengasravintolat Oy:n Jyväskylän Ale Pupin ja Bar Passionin vastaava Melina Tikkanen paljastaa top5 -suosikkinsa ja inhokkinsa kevään ilmiöistä.





Kevään suosikit, top 5:

1. Aurinko. Yksiselitteistä.
2. Terassit! Parhaat löytyvät kauppalaispihalta Bar Passionin ja Ale Pupin edustoilta.
3. Kevätmuoti. Tänä keväänä ehdottomasti parasta ovat värikkäät korkkarit! Kerrankin pastellivärien lisäksi kaupoista löytyy voimakkaita sävyjä, kuten pinkkiä, turkoosia, limenvihreää...
4. Kevät saa ihmiset heräämään henkisesti ja huomaamaan toisensa. Hymyilevät ihmiset ja kevyt kevätflirtti lämmittävät niinäkin päivinä, kun aurinko pysyttelee pilvien takana.
5. Melinan jäätyä pohtimaan, mikä yltäisi viidennelle sijalle, tytär Minttu 6v raportoi omaksi kevään lempparipuuhakseen keinumisen. Ehdottomasti viidennen sijan arvoinen asia!


...ja sitten ne inhokit, top5:

1. Kevätflunssa. Tuskin kaipaa selittelyjä tämäkään.
2. Liian pienet vaatteet, joista kantaja "pursuaa ja pörsyää". Ne eivät pue ketään. Vaikka vaate mallinuken päällä näyttäisikin hyvältä, ei se välttämättä itselle istu lainkaan samalla tavalla. Vaatteen tyylikkyys tarkistetaan sovituskopissa!
3. Nudenväriset haaremihousut. Varsinkin yhdistettyinä räikeästi muihin yhtä mauttomiin vaatekappaleisiin ja yhteensopimattomiin asusteisiin.
4. Ikävä kyllä aurinko herättää myös erinäiset vähemmän miellyttävät ihmisryhmät häiritsemään kaupunkielämää. Ei tarvitsisi tulla lähelle haisemaan ja pummimaan lapsilta jäätelöitä, omakohtaista kokemusta löytyy. Pysyisivät talviteloillaan, ei tulisi ikävä.
5. Ja Mintun ehdoton kevätinhokki: räntäsade, joka siirtää kesää taas päivän kauemmas. Tästä tuskin kukaan on eri mieltä.

Kommentit