Syystrendejä ja ostokokemuksia Jyväskylän ja Tampereen Muotipäivillä

 

Jyväskylän ja Tampereen Muotipäivillä tutustuttiin syksyn uutuustrendeihin kaupungin keskeisimmällä paikalla ja kauppakeskuksissa nähdyissä muotinäytöksissä pukeutumisen, asusteiden sekä hius- ja meikkityylien osalta. Fashion Unitin ammattimallien yllä muotinäytöksissä nähtiin pukeutumisen trendivärejä, kuten violettia/lilaa, petrolinsinistä ja aniliininpunaista, joita käytetään esim. paidoissa ja asusteissa tehosteväreinä mustan ja tummanharmaan kanssa. Muotia ovat nyt myös ruutukuosit ja prätkämalliset, jopa boleropituiset nahkatakit. Myös kulutetut farkut ovat tulleet takaisin farkkuleggingsien muodossa! Hiusmuodissa vannotaan nyt hiuskoristeiden ja koristeellisten pantojen nimeen. Meikkinä tummat silmät  ja nude-huulet eivät petä tyylitietoista! Syystrendejä muotinäytöksissä nähtiin myös Miss Suomi 2009 Essi Pöystin yllä.

Muotipäivillä täydennettiin tyyliä ja shoppailtiin kahden päivän ajan. Perjantai-iltana parhaita tarjouksia sai käydä hyödyntämässä aina klo 23 saakka mukana olevissa yrityksissä!

Tyyli- ja yhdistelyvinkkejä sai hakea Jyväskylän Muotipäivillä 4.-5.9.2009 esimerkiksi stailausmuotinäytöksestä. Uusia ja vanhoja asukokonaisuuksia sai käydä tuunauttamassa persoonallisiksi Fashion Market -kirpputorin tuunauspisteessä Aren Aukiolla. Kirpputorilta saattoi tarttua mukaan myös muuta mukavaa kierrätysmuotia erittäin edulliseen hintaan. Myös XL-koon design-muotia nähtiin Wishwear / Johanna Harjun ideoimassa Style With Curves -muotinäytöksessä.

Jyväskylän Muotipäivät -tapahtuman juontanut Karita Tykkä innostui myös shoppailemaan uudet farkut ja aidot, oikeat Ugg-bootsit lämmittämään sateista syyspäivää!

Tampereen Muotipäivillä 11.-12.9.2009 päästiin puolestaan tutustumaan suomalaiseen design-muotiin Super Mukavan järjestämän DesignOn-muotinäytöksen myötä! Tampereen Muotipäivät otettiin avosylin vastaan osana Tampereen kaupungin 230-vuotisjuhlavuotta ja tapahtumasta tehdään jatkumo!

Mikäli ohjelmantäyteiset Muotipäivät jättivät vielä energiaa purettavaksi niin loppuillan sai vauhtiin Muotipäivien virallisilla jatkoilla. Jatkoilla nähtiin myös Blaze-tanssiryhmän viihdyttävä muotishow! Virallisia jatkoja vietettiin Jyväskylässä Nightissa ja Tampereella Onnelassa.

Muotipäivät-tapahtumat olivat odotettuja ja hyvin onnistuneita kaksipäiväinen muodin suurtapahtumia – nyt jo neljättä kertaa Jyväskylässä ja ensimmäistä kertaa Tampereella! Muotipäivät-tapahtumat järjestää Fashion Unit Oy.

Lisätietoa ja kuvagalleriat nähtävissä: www.muotipaivat.com.

 

P.S. Tarkkaavaiset ovatkin kenties jo huomanneet Muotipäivät-tapahtuman teeman seuraavan Fashion Week-kaupunkeja. Koettu on jo Pariisi, New York ja tämän vuoden teemakaupunki Milano. Täten voidaankin nyt jo paljastaa, että VUOSI 2010 ON MUOTIPÄIVIEN 5-VUOTISJUHLAVUOSI, TEEMANA LONTOO! 


Tampereen Muotipäivät, päämuotinäytös 11.9.2009

Kommentit