Fashion Market 4.- 5.9

1. Mari, Markus, Johanna

2. Fashion Marketilta löydät asusteita: laukkuja, vöitä ja koruja

Fashion Market


Haastateltavana Fashion Marketin järjestäjät Mari Nieminen ja Johanna Hytönen.

1. Mitä ja missä?

Fashion Market muotikirpputori, jossa voit myydä vanhat ihanuutesi ja saada kaappiin tilaa uusille ostoksille. Muotipäivien yhteydessä 4.-5.9 Aren aukiolla Jyväskylässä.

2. Mistä idea?

Mari ja Johanna kertoivat pohtineensa muotikirpputori- ideaa jo pidemmän aikaa. Tällä kertaa sattui löytymään sopiva yhteistyökumppani, Muotipäivät. Fashion Market- tapahtumalla pyritään uudistamaan kirpputorien nuhjuista imagoa hohdokkaammaksi.

3. Miksi kannattaa tulla paikalle?

Muotipäivien aikana kaupungilla liikkuu tuhansia ihmisiä, joten potentiaalisia ostajia on moninkertaisesti verrattuna tavallisiin viikonloppuihin. Fashion Marketilla on paljon mielenkiintoista ohjelmaa. Tämän vuoden Miss Suomi Essi Pöysti jakaa tapahtumassa nimikirjoituksia ja hänen vaatteita on myös myynnissä.

4. Oheisohjelma

Tuunausnurkka, jossa muokataan vanhoista vaatteista uudennäköisiä ja persoonallisia pienellä rahalla. Saat huippuvinkkejä asujen tuunaamiseen!

Stailausnäytökset, joissa kirpputorivaatteilla stailataan uusi lookki. Stailausnäytöksissä on eri teemoja esimerkiksi klassinen tyyli, vintage ja syksyn trendit.

Stylisti Lotta Hintsa neuvoo kuinka löydät oman tyylisi Fashion Marketilta ja kuinka yhdistät vanhaa ja uutta.

5. Käyttekö itse usein kirpputoreilla? Ostamassa ja/ vai myymässä?

Mari tekee löytöjä UFF:lta ja Palokan SPR:n kirpputorilta. Johanna suosii Saarijärven kirpputoreja, joista hän on löytänyt kauniita asusteita, laukkuja ja vöitä.

6. Vinkit syysmuotiin?

Farkkumuoti on syksyllä monipuolista. Voit valita pillifarkut, leveälahkeiset farkut tai farkut suorilla lahkeilla. Farkkujen tuunaus on helppoa, sakset vain käteen ja nips naps, saat muodikkaat revityt farkut! Näin farkuista tulee juuri sellaiset kuin haluat!

Saappaat, joiden varret ulottuvat yli polven ovat rohkean ihmisen valinta. Ostopäätöstä helpottaa kengissä oleva matala korko. Myös ratsusaappaiden tyyliset kengät on muodissa syksyllä.

Syysmuodissa isot yläosat yhdistetään kireisiin alaosiin esimerkiksi leggingseihin. Asukokonaisuus viimeistellään hippipannalla.

Johanna ja Mari suosittelevat ruotsalaisia blogeja, niistä saa hyviä vinkkejä pukeutumiseen.

Fashion Marketilla voit löytää peruskirpputoritavaran seasta merkkihelmiä muun muassa Burberryä. Kaikille löytyy varmasti jotakin!


Tytöt toivottavat kaikki tervetulleiksi shoppailemaan ja hakemaan vinkkejä syysmuotiin!






Kommentit