Vauhtia ja tyttöenergiaa

Fashion Unit on saanut tänä kesänä riveihinsä energisen vahvistuksen, kun Fashion Unit sai siipiensä suojaan Blaze-tanssiryhmän. Fashion Unitin oman tanssiryhmän energisistä ja mukaansatempaavista esityksistä pääsee nauttimaan Fashion Unitin tuottamissa tapahtumissa. Saimme Blazen tytöt vastaamaan muutamaan visaiseen kysymykseen.

1) Ketä olette ja mistä tulette?

- Ryhmästämme löytyy siskokset Siiri ja Veera Ahonen, Salla Suuronen, Emmi Hämäläinen, Kerttu Pöntinen, Minna Rein ja Soile Niinikoski. Tulemme kaikki Jyväskylästä ja sen lähiseudulta.


2) Kuvailkaa hieman tanssiryhmäänne.
Mikä on Blaze?

- Blaze on show- ja hiphop tansseja raikkaasti yhdistelevä, idearikas ja energinen tanssiryhmä. Taustana ryhmällämme on monien vuosien tanssitunnit sekä esiintymiskokemukset. Ryhmän vahvimpana tanssilajina on street- eli katutanssi, mutta ryhmästämme löytyy myös show-, jazz-, afro- sekä nykytanssin osaamista. Ryhmämme taitoihin kuuluvat myös akrobatiatemput. Ryhmämme taidot ovat siis kokonaisuudessaan hyvin monipuoliset ja pyrimme ottamaan huomioon jokaisen tanssijan henkilökohtaisen osaamisen.


3)
Milloin Blaze on perustettu ja miksi?

- Blaze on perustettu vuoden 2007 syksyllä. Ryhmämme kokoonpano on vaihtunut useaan otteeseen, jonka myötä ryhmässämme vaikuttavat nyt uudet tuulet. Perustimme ryhmän halusta esiintyä ja tanssia – jotta voisimme tehdä sitä mitä rakastamme.

4)
Ketkä ryhmän ovat perustaneet?

- Ryhmää ovat olleet perustamassa Siiri, Veera, Salla ja Minna.

5) Mitkä ovat tanssiryhmänne vahvuuksia?

- Valttikorttimme on innostuneisuus. Olemme valmiita kaikenlaisiin haasteisiin, eikä ideat varmasti lopu meiltä kesken. Energisyytemme ja tanssitaitomme takaavat sen, että esityksiämme on ilo katsella alusta loppuun saakka. Pyrimme tekemään esityspaketteja, jotka tanssitaan täysillä katsojien iloksi. Voimme varmasti sanoa ettei, meidän esityksemme jätä ketään kylmäksi!

6)
Kuinka Blaze liittyy Fashion Unitiin?

- Fashion Unit on meille hieno työnantaja, sillä saamme esiintyä mitä erilaisimmissa paikoissa. Koska toimimme tyylikkään ja muotiin erikoistuneen toimiston tanssiryhmänä, saavat myös katsojat meistä siistin ja ammattitaitoisen vaikutelman.


Seuraavan kerran Blaze-tanssiryhmän voi bongata Fashion Unitin Style Nights -illoista Night Jyväskylästä torstaina 30.7., perjantaina 21.8. ja perjantaina 28.8. Lisäksi tanssiryhmä Blaze esiintyy Fashion Unitin tuottamassa Jyväskylän Muotipäivät 2009 -tapahtumassa 4.-5.9.2009 ja viikkoa myöhemmin Tampereen Muotipäivät 2009 -tapahtumissa 11.–12.9.2009.

Tule siis sinäkin nauttimaan vuoden energisimmän tanssiryhmän mukaansatempaavista esityksistä, jotka eivät taatusti jätä ketään kylmäksi!

Kommentit