Miss Suomi Essi Pöystin kesäkuulumiset


Kuva: Hans Lehtinen

Essi Pöysti, Fashion Unitin malli sekä hallitseva Miss Suomi, juhli Fashion Unitin leidien kanssa viikonlopun ja vieraili tänään haastateltavana Fashion Unitin toimistolla. Kysäisimme samalla Essin kesäkuulumisia.


Kuinka kesäsi on sujunut?

Olen ollut koko kesän, itse asiassa Miss Suomi -kisoista saakka, todella kiireinen, mutta kaiken kaikkiaan olen erittäin hyvillä fiiliksillä.


Parasta kesässä?

Mielestäni parasta kesässä ovat ehdottomasti aurinko ja lämpö sekä hyväntuuliset ihmiset.


Mitä Miss Suomen kesän ohjelmaan kuuluu?

Kesä menee elokuussa pidettäviin Miss Universum -kisoihin valmistautuessa. Kisoihin valmistaudun tiukalla treenillä. Dieetillä en kuitenkaan ole, vaan pyrin syömään mahdollisimman terveellisesti, mikä on myös osa onnistunutta treeniä.

Aikaa on mennyt myös kaikenlaisiin käytännönjärjestelyihin sekä siihen, että olen saanut kerättyä kaikki kisoissa tarvittavat tavarat kasaan. Kisoihin lähtee mukaan esimerkiksi suuri määrä ilta- ja cocktail-pukuja, koska haluan, että minulla on mahdollisuus käyttää joka päivä eri pukua.

Vielä tässä vaiheessa Miss Universum -kilpailut eivät kuitenkaan jännitä, vaan todennäköisesti jännitys iskee vasta lentokentällä.


Mitkä ovat menovinkkisi Suomen kesässä?

Kesäfestarit. Itse olen tänä kesänä ehtinyt käydä ainoastaan Porin RMJ:ssa. Haluaisin käydä vielä Pori Jazzeilla, mutta saa nähdä ehdinkö käymään siellä. Olisin halunnut käydä myös ralleilla Jyväskylässä, mutta sinne en valitettavasti tänäkään vuonna ehdi.

Mikä on kesän ruoka- ja juomavinkkisi?
Itse haluan syödä kesällä kevyesti, koska kuumalla säällä raskas ruoka ei maistu. Suosin kesällä salaatteja, koska ne ovat sekä raikkaita että terveellisiä. Juoman saa valita jokainen ihan oman mielensä mukaan. Kesällä on kuitenkin lupa nautiskella, eikä syömisen tai juomisen suhteen tarvitse olla niin tarkka.

Kuka seuraavista olisi mieleinen kesäuros?

1. Jarkko Immonen
2. Mikko Hirvonen
3. Kimi Räikkönen
4. Cheek
5. Kim Herold
6. Pete Parkkonen
7. Joku muu, kuka?

Kyllä minä näistä valitsen numeron 7 ja oman miehen.


Mikä on vaatevinkkisi kesälle?
Vaatesuosikkini kesälle on perinteinen kesämekko, tai jotkut mukavat shortsit ja paita. Pääasia on kuitenkin, että vaatetus on kesäinen. Ehdoton lisä ovat tietysti korkokengät, jotka tuovat naisellisuutta asuun kuin asuun.

Olet tulossa Jyväskylän Muotipäiville malliksi muotinäytöksiin. Onko sinulla suunnitelmissa tehdä Muotipäivillä jotain muutakin kuin olla näytösmallina?
Jos muotinäytösten välissä on aikaa, aion ehdottomasti shoppailla ja käyttää hyväkseni Muotipäivien tarjouksia. Minulla on myös myyntipöytä Aren Aukion Fashion Marketilla, joten käyn Muotipäivien aikana myös siellä.

Essin kesän TOP 3 -lista
Aurinko, kesäinen flirtti ja terassit.


Mikä on Miss Suomen kesäbiisi tälle kesälle?
Kesäbiisi on ehdottomasti Pachangan Calienta.

http://www.youtube.com/watch?v=2lzqfpnhu3Y

Kommentit