My Style Mallivelmennuksen loppunäytös M/S Viking Glorylla 30.4.-1.5.2022

Mikä olisikaan mukavampaa kuin viettää vappu hyvässä seurassa risteilyn tunnelmissa! Tämä päästiin kokemaan FU:n Vappuristeilyllä M/S Viking Glorylla, jonka yhteydessä myös uudet My Style Mallivalmennuksen käyneet mallit pääsivät suorittamaan päätöstilaisuuden sekä loppunäytöksen.

Mallivalmennuksen päätteeksi suoritetaan aina päätösnäytös, joka valmistelee mallit tuleviin työkeikkoihin. Päätösnäytöksessä harjoitellaan vielä käytänteet kuntoon sekä itseluottamus ja -varmuus kohdilleen.

Kiinnostaisiko sinua tai jotain läheistäsi ryhtyä malliksi? Tässä pientä esimakua siitä mitä Fashion Unitin malliksi pääseminen edellyttää.

Malliksi Fashion Unitille voi hakea kuka tahansa, mutta halu kehittää itseään, omia parhaita puoliaan sekä itsevarmuuttaan ovat erittäin hyvällä katsottuja asioita hakijoissa. Siis esimerkiksi koolla tai iällä ei ole merkitystä.

My Style valmennus alkaa aloitustilaisuudella, jossa käsitellään muun muassa ensivaikutelmaa ja herätellään ajatuksia mallin työstä. Aloituksen jälkeen alkaa taso 1 eli lavaolemus ja edustaminen – esiintyminen ja oikeaoppinen kävely.

Oikeaoppinen kävely on yksi tärkeimmistä mallin työvälineistä. Tätä harjoitellaan kolmella eri kerralla, joista ensimmäisessä, mallikävelyn perusteet 1, ymmärretään hyvän ryhdin merkitys ja miten se saavutetaan, sekä oikeaoppinen catwalk-kävely.

Mallikävelyn perusteet 2 osiossa käydään läpi kasvot eli ilmeet, sekä miten lavalla kamera otetaan haltuun. Kävelyharjoitukset myös kuvataan, jotta mallit voivat katsoa videot ja harjoitella kotona. Poseeraukset ja käännökset tulevat myös tässä kohtaa valmennusta.

Mallikävely perusteet 3 osiossa käydään läpi aiemmin opittua ja hiotaan kaikki näytöskuntoon. Mallina toimiminen valokuvassa päättää tason 1.

Taso 2 – ulkonäkö ja ensivaikutelma – sisäinen ja ulkoinen kauneus. Kokonaisvaltainen habitus, meikki ja hiukset, kasvojen muodon analysointi, parhaiden puolien korostaminen ja meikkauksen salat. Hiusten analysointi, hoitaminen ja kampauksien tekeminen. Värien viestintä -luento sekä väri- ja vartalokartoitus. Nämä kaikki kuuluvat tasoon 2. Kaikkea ei tietenkään käydä läpi yhdellä kerralla vaan ne on jaettu teemoittain eri päiville.

Mukana valmennuskerroilla on kauneuden ammattilaisia opettamassa ehostusta ja hiustenlaittoa.

Viimeisenä taso 3 – päätöstilaisuus ja reflektointi. Mallivalmennuksen lopuksi suoritetaan aina päätösnäytös, joka valmistelee mallit tuleviin työkeikkoihin. Päätösnäytöksessä harjoitellaan vielä käytänteet kuntoon sekä itseluottamus ja -varmuus kohdilleen. Muita asioita, joita käydään läpi on reflektointi, valmennuksien palaute ja todistusten jako.

 

Todistukset tällä kertaa saivat uudet mallit Verna R

  

Sunni P.














Maria L.














Sekä Julia K.

Valmennuksissa käy myös paljon jo aiemmin valmennukset suorittaneita malleja, sillä kertaus on suositeltavaa eikä siitä myöskään veloiteta erikseen.

My Style Mallivalmennuksen päätösnäytöksen jälkeen nähtiin myös muotinäytös, johon osa uusistakin malleista pääsi mukaan. Näytöksessä nähtiin upeita asuja Evelacelta, Pinkkiheidiltä sekä Kekäleeltä.


Lisää upeita vappunäytöksen kuvia löydät Fashion Unitin Facebookista ja Instagramista.



Kuvat: Pasi Hakala / Studio Varjo. 

Mallit: Alexandra P, Nitta R, Juuli K, Sunni P, Verna R, Julia K, Sani L, Maria L, Aida F / Fashion Unit.

Asut ja asusteet:  Evelace, Kekäle, Pinkkiheidi


Kommentit