Kesän 2022 katu- ja juhlamuodin trendit by kauppakeskus Seppä

Pastellit, pellava ja kukkakuosit, näistä tietää, että kesä on tulossa. Kauppakeskus Sepän muotinäytöksessä päästiin näkemään myymälöiden laajaa kesämallistovalikoimaa arkeen sekä juhlaan.




Kesän tullessa kukkakuosit yleistyvät kauppojen valikoimassa ja sitä myötä katukuvassa. Haloselta löydät mekot ja muut vaatteet kauden trendisävyissä.




Rennon sporttisen lookin saa Bik Bokilta yhdistämällä samaa väriä olevat ala- ja yläosan, sekä college-paidan vyötärölle taikka hartioille. Lisänä tähän lippis ja esim. suuret aurinkolasit ja pieni olkalaukku.




Specsaversilta löydät kauteen sopivat kevyet ja raikkaat pokat.




Vaikka raikkaita värejä löytyy, perinteinen mustavalkoinen yhdistelmä on aina klassisen kaunis. Suurella hatulla asuun saa luotua näyttävyyttä.




Myös lasten muodissa näkyvät monet samat trendit, kuin aikuisillakin. Lindexiltä löydät pastellin sävyt ja kevyet kankaat, jotka sopivat täydellisesti niin arkeen kuin juhlaan.




Juhlamekoissa vaihtoehtoja on paljon niin väreissä, materiaaleissa kuin leikkauksissa. Pitsin ja sifongin lisäksi myös satiini on saanut paikkansa suosikkien joukossa. 




Myös puvuissa vaihtoehtoja alkaa olla enemmän. Värejä löytyy perinteisen mustan lisäksi tummansininen ja harmaa monessa eri sävyssä. Jos mielessä on lisää väriä, löytyy esim. pellavapuvuista laajempi valikoima, sekä pienen etsinnän myötä myös perinteisissä puvuissa. Pukuja Sepästä löytyy mm. Haloselta ja Jack & Jonesilta.




Muotinäytös by Fashion Unit. 

Mallit Fashion Unit / Miikka L, Julia J, Atte S, Jesse S, Ilona L, Anu-Riikka P, Petja T, Heini R, Essi P, Sunni P, Kia K, Nitta R, Eveliina H, Stella P, Oliver P.

Asut ja asusteet:  Kauppakeskus Seppä / myymälät.

Kuvat: Pasi Hakala / Studio Varjo. 

Kommentit