HYVÄ ITSETUNTO - SANANHELINÄÄ VAI TOTUUDEN JYVÄ?

Sain My Style Mallivalmennukseni Fashion Unitilla päätökseen marraskuussa 2016. Valmennus huipentui upeaan päätösnäytökseen Tawastin kauppakeskuksessa Jyväskylän keskustassa. Kauppakeskuksen liukas käytävä loi haasteita muotinäytökseen, mutta suoriuduimme hienosti ja yleisökin tykkäsi. Meidän tiimi toimi hyvin yhteen ja auttoi toisiaan niin paljon kuin mahdollista. Yhdessä tekemisen meininkiä parhaimmillaan!

Valmennuksen parasta antia itselleni oli ehdottomasti itsetunnon parantuminen. Olen keski-ikäinen perheenäiti ja sairastellut enemmän kuin yhdelle ihmiselle on suotavaa. Sairastelusta johtuen ja kropan rapistuminen heikensivät normaalisti hyvää itsetuntoani. Olen myös plus-kokoinen, joka on tuonut monenlaista harmia elämään. Fashion Unit lupasi kaivaa kanssani hyvän itsetunnon takaisin ja lunasti lupauksensa!

Jokainen Fashion Unitin malli on erityinen ja omalla tavallaan upea. Jokainen on kaunis sekä sisältä että ulkoa. Me olemme erikokoisia, -näköisiä ja -ikäisiä. Jokainen on yhtä tärkeä linkki tässä ketjussa. Entä sitten, jos sattuu olemaan ylimääräisiä vatsamakkaroita tai reisissä hyllyy? Tai jos on vaikka syntymämerkki, joka on itseä haitannut koko elämän ajan. Se syntymämerkki saattaa olla juuri se tekijä, joka tekee sinusta erityisen. Suorista selkäsi ja kanna itsesi ylpeänä. Maailmassa ei ole kuin yksi sinunlaisesi upea ihminen!


Kirjoittanut Fashion Unitin malli Elina M

Kommentit