ESITTELYSSÄ MUOTIPÄIVÄT -TAPAHTUMAN 10 -VUOTISJUHLAVUODEN TEEMAMAA ISLANTI!

Muotipäivät by Fashion Unit juhlii tänä vuonna 10-vuotisjuhlavuottaan ja teemaksi vuodelle 2015 valikoitui säkenöivä Islanti. Muotipäivät inspiroituu Islannin skandinaavisuudesta sekä satumaisuudesta. Ristikkäinasettelu tekee maasta mielenkiintoisen, missä muualla yhdistyisi tuli ja vesi kuin Islannissa? Karut ja jylhät maisemat kiehtovat kauneudellaan.

Lähde
 Islanti sijaitsee kahden mannerlaatan saumakohdassa ja sen lisäksi kuumassa pisteessä. Tästä syystä Islannissa purkautuu tulivuori noin viisi kertaa vuodessa. Islannissa on myös paljon laajoja sinisiä vesialueita, joita käytetään maauimaloina. Luonnossa liikkuu vapaana suuria islanninhevosten laumoja ja rotu halutaan pitää puhtaana. Tämän vuoksi Islantiiin on kielletty tuomasta hevosia, mutta niitä saa kuitenkin kuljettaa pois maasta.

Lähde
Islantilaiset eivät pelkää kokeilla pukeutumisessaan uutta tai vieroksu uusi asioita ja tämä näkyy vahvasti katupukeutumisessa. Islantilaisessa desingissa on havaittavissa moderneja haltija-viboja. Leikkisät värikombot, näyttävät printit ja kuosit, sekä kekseliäät leikkaukset ja muodot ovat avainsanoja islantilaisessa pukeutumisessa. Islantilainen pukeutuminen on pelkistettyä, mutta leikkisää, sekä persoonallisen ajatonta. Maassa seurataan hyvin intensiivisesti muodin uusia tuulahduksia. Mikä olisikaan parempi teema Muotipäivät -tapahtuman kymmenvuotisjuhlavuodelle!

Tapahtuma nähdään Jyväskylässä keväällä 15.-16.5.2015 sekä syksyllä 28.-29.8.2015. Hyppää mukaan muodin huumaan, nähdään Muotipäivillä!

Kommentit