FU esittäytyy!

Vuosi 2015 on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin FU toimistolla! Tänä vuonna onkin Muotipäivien 10-vuotisjuhlavuosi ja haluamme esitellä Fashion Unitin uudistuneet palvelut ja tiimin vuodelle 2015!

Fashion Unit Oy on ainutlaatuinen tyylin ja muodin edelläkävijä yritys. Fashion Unit tuottaa korkeatasoisia tapahtumia ja tarjoaa tyyli- ja hyvinvointivalmennuksia niin yrityksille kuin yksityishenkilöillekin. Fashion Unitin tuoteperheeseen kuuluu 3 osa-aluetta:

FU Coaching tarjoaa valmennusta esiintymisvarmuuteen, pukeutumiseen, kauneuteen ja terveellisiin elämäntapoihin yrityksille ja yksityishenkilöille.

Asiakkaan kommentti:
"Olimme kaikki hyvin tyytyväisiä koulutuksen antiin. Saimme uusia ideoita pukeutumiseen ja esiintymiseen niin vapaa-ajalla kuin myös firman edustustilaisuuksissa (messuilla, luentojen pitämisessä jne.). Moni sanoi, että koulutus oli myös tosi hyvää buustausta omalle itsetunnolle. Tilaisuuden ilmapiiri oli avoin, ja moni uskalsi puhua omista vaikeistakin asioista. Tällaista lisää!"

FU Production toteuttaa muotinäytöksiä ja yrityksille räätälöityjä tapahtumia (mm. vuosijuhlat, kanta-
asiakasillat, asiakastilaisuudet sisältäen organisoinnin, tilaisuuden juontamisen, muotinäytöksen ja oheisohjelman). Lisäksi Fashion Unit järjestää Suomen suurinta Muotipäivät by Fashion Unit -tapahtumakokonaisuutta (Helsinki, Jyväskylä, Tampere, Lahti ja Kuopio).

FU Faces tarjoaa yrityksille malli- ja esiintyjäpankin, yli 200 eri-ikäistä ammattitaitoista mallia ja esiintyjää niin tapahtumiin, valokuvauksiin kuin edustustehtäviinkin.

Lue lisää Fashion Unitista tästä!

FU tiimi vuodelle 2015:

 

    Johanna Soilu                                    Heidi Rajala
    Toimitusjohtaja                                  Hallintopäällikkö
 

  

Johanna Holkko                               Katri Juppi
Asiakkuuspäällikkö                          Projektipäällikkö
                   
    Tutustu lisää tästä!

    Upeaa muodin täyteistä vuotta 2015!

Kommentit