FU TOIVOTTAA RAUHAISAA JOULUA JA SUUNTAA KATSEENSA VUODEN 2015 MUOTIPÄIVÄT -TAPAHTUMIIN!

Fashion Unitin väki haluaa kiittää lämpimästi yhteistyökumppaneitaan kuluneesta vuodesta ja toivottavat kaikille rauhaisaa joulua!


Vuonna 2015 Muotipäivät by Fashion Unit juhlii 10-vuotisjuhlavuotta!

Muotipäivät by Fashion Unit muotinäytökset nähdään Jyväskylässä Kävelykadun Kompassilla 15.-16.5.2015 ja 28.-29.8.2015 sekä Helsingissä 10.9.2015. Muotipäivät kasvaa ja kehittyy vuosi vuodelta.

Muotipäivät on järjestetty Jyväskylässä jo vuodesta 2006 lähtien ja Helsingissä vuodesta 2012 lähtien. Yritykset voi olla osa tätä upeaa tapahtumakokonaisuutta! Tulossa on ennennäkemätön, huikea tapahtuma, johon ideoimme ja toteutamme uusia ja innostavia, ohjelmanumeroita.

Muotipäivät tarjoaa tyylitietoutta, muotia sekä kokonaisvaltaista hyvinvointia. Muotipäivät by Fashion Unit -tapahtumissa on huipputarjouksia, uusia trendejä, upeita tyylejä esitteleviä näytöksiä ja kuullaan asiantuntijoiden luentoja. Muotipäivät on muodintäyteinen suurtapahtuma, joka inspiroituu eri maiden suureleisyydestä, rohkeudesta sekä kauden trendien esittelystä.


Vuoden 2015 Muotipäiviä inspiroi omaleimainen, elämyksellinen, lumoava Islanti!

Islanti inspiroi satumaisuudellaan, karuilla ja kauniilla luonnollaan sekä skandinaavisuudellaan. Tuleva vuosi sisältää muodin huumaa, satumaisuutta ja tulista tunnelmaa!

Teemaksi valikoitui Euroopan eksoottinen luontokohde Islanti. Karut, mutta satumaiset maisemat houkuttelet matkaajia. Myyttiset vastavoimat, kuten tuli ja jää ovat vahvasti läsnä, kuten geysirit ja kuumat lähteet. Luonto on kuvailtu karuksi, mutta satukirjamaiseksi, vastapainon uljaalle luonnolle ja hassuille tarinoille tarjoaa Reykjavik. Kaupungissa on useita huippuluokan ravintoloita, tyylikkäitä baareja ja kahviloita. Reykjavik on eloisa kaupunki, jossa on myös vilkas yöelämä.

Tehdään yhdessä upea muotivuosi 2015!

ps. Muotipäivät 2014 -tapahtuman videokooste julkaistu!
Katso Muotipäivät 2014 -tapahtumien tunnelmia videokoosteesta täältä.

Kirjoittanut Fashion Unitin Tia 
geysirit ja kuumat lähteetkin
geysirit ja kuumat lähteetkin

Kommentit