JULKKARIT LÄHESTYY: TAIVAS+HELVETTI VOL 2. JULKAISUTILAISUUS PERJANTAINA 5.9.2014 – Tilaa omasi ennakkoon!

Ensimmäinen Taivas+Helvetti -kirja ilmestyi toukokuussa 2013. Se on viime vuoden merkittävin yrittäjyysilmiö, jonka julkaisutilaisuudessa tehtiin 1+1 -lupaus: jokaista myytyä Taivas+Helvetti kirjaa kohti lahjoitetaan toinen kirja opintonsa päättävälle nuorelle! Kirjoja on lahjoitettu yhteensä 14 000 kappaletta.

Pian on aika julkaista Taivas+Helvetti Vol 2.! Julkaisutilaisuus pidetään 5.9.2014. Siinä tarinansa kertovat mm. Fight Backin Pekka Hyysalo, St1:n Mika Anttonen ja Fashion Unitin Johanna Soilu. 1+1 -lupauksen lunastamista jatketaan ja tavoitteena on lahjoittaa
60 000 kirjaa nuorille!

Voit edesauttaa Taivas+Helvetin aloittaman yrittäjyysilmiön leviämistä ryhtymällä Taivas+Helvetti Vol.2  -jälleenmyyjäksi. Viime vuonna Taivas+Helvetti -kirjoja myytiin menestyksekkäästi  mm. kauneushoitoloissa, vaateliikkeissä ja jopa urheiluvälineliikkeissä. Ota yhteyttä osoitteeseen antti@taivasjahelvetti.fi, mikäli kiinnostuit.



Kirja kertoo Johannan yrittäjätarinan kokonaisuudessaan. Tässä hieman ennakkomaistiaisia kirjan sisällöstä:

"Fashion Unit vei ykköstapahtumaansa Muotipäiviä vuonna 2012 viiteen uuteen kaupunkiin ja laajensi esiintyjäpankkitoimintaan ja tyylikoulutusten järjestämiseen. Toiminnassa mukana oli myös mentori, joka piiskasi FU:ta kohti kovaa kasvua. Syksyllä 2012 Muotipäivät vietiin myös Helsinkiin ja kaikki tehtiin isosti ja viimeisen päälle.

Helsingin Muotipäivät eivät kuitenkaan sujuneet niin kuin oltiin odotettu ja tappiot olivat suuret. Myös kiinteät kulut olivat nousseet uusien kuukausipalkkaisten työntekijöiden myötä. Seuraavana vuonna Johanna päätti, että tulos pysyy positiivisena ja teki sen eteen kovasti töitä.

Johanna kertoo kirjassa, että oli tottunut siihen, että hän aina hallitsee asiat. Ihmiset ovat tottuneet siihen, että hän onnistuu. Hän ei kuitenkaan kokenut onnistuneensa ja hallitsevansa asioita. Hän ei myöskään halunnut ottaa lainaa, vaikka mentori siihen kannustikin."

Toimintaa on viety menestyksekkäästi eteenpäin jo kuuden vuoden ajan Fashion Unitin arvojen mukaisesti: Yhdessä ja sydämellä ylitämme itsemme ja yllätämme muut - positiivisesti!

Lisää Johannan yrittäjätarinasta voit lukea Taivas+Helvetti kirjasta, joka julkaistaan 5.9.2014!

Kirjoittanut Fashion Unitin harjoittelija Katri

Kommentit