Fashion Unit Oy / Johanna Soilu palkittu vuoden 2011 Jyväskylän Yrittäjänä!

Fashion Unitin vuosi 2012 alkoi vauhdikkaasti, kun Keski-Suomen yrittäjät palkitsivat Johanna Soilun luotsaaman yrityksen, Jyväskylän vuoden 2011 yrittäjä -palkinnolla. Keski-Suomen yrittäjäjuhlaa vietettiin 21.1. Jyväskylän Paviljongissa. Yrittäjäjuhlassa oli paikalla 1200 yrittäjää Keski-Suomen alueelta.


Vuonna 2009 alkunsa saaneen Tyylin ja Muodin asiantuntijatoimisto Fashion Unitin palkitsemiseen oli useita perusteita.

Valitsijaraadin perusteluissa painotettiin kasvua, ainutlaatuisuutta ja erottautumista. Yritys on toiminnallaan vaikuttanut Jyväskylän kaupunkiin positiivisesti elävöittämällä kaupunkikeskustaa Muodin Yö ja Muotipäivät -tapahtumien myötä. Konseptia on myös laajennettu muihinkin kaupunkeihin, kuten Tampereelle, Lahteen ja Helsinkiin.

Lue lisää Muotipäivät -tapahtumista www.muotipaivat.com


Jyväskylän vuoden 2011 -palkinnon valitsijaraati koki Fashion Unitin tarjonnan laajaksi. Fashion Unitin malli- ja persoonapankki tarjoaa ammattitaitoisia henkilöitä eri tilaisuuksiin, näytöksiin ja kuvauksiin. Malli- ja persoonapankista löytyy eri kokoisia ja näköisiä miehiä ja naisia junioreista senioreihin.

Tutustu Fashion Unitin Malli- ja Persoonapankkiin www.fashionunit.fi


Lisäksi valitsijaraati kiinnitti huomiota Johanna Soilun rohkeaan asenteeseen ja sitä pidetäänkin esimerkillisenä muille yrittäjille. Fashion Unitilla on halu laajenemiseen ja jatkuvaan kehittymiseen, minkä johdosta yritys avaakin toiset toimitilansa Lahteen 11. helmikuuta 2012!

My Style by Fashion Unit –valmennuksia on järjestetty Jyväskylässä jo viiden vuoden ajan. Fashion Unitin laajentumisen myötä valmennukset starttaavat helmikuussa 2012 Jyväskylän lisäksi Lahdessa.

Fashion Unitin arvo: "Yhdessä ja sydämellä ylitämme itsemme ja yllätämme muut positiivisesti" on My Style –valmennusten perustana. My Style -valmennuksissa on kyse itsensä kehittämisestä, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämisestä ja persoonan vahvuuksien korostamisesta.

Lisätietoa My Style –valmennuksista www.tyylikoulu.fi

Kommentit