Anne Kukkohovi juontaa Jyväskylän Muotipäivät 2.-3.9.2011!

Anne Kukkohovi juontaa Jyväskylässä syksyllä kuudetta kertaa järjestettävillä Muotipäivillä 2.-3.9.2011. Kukkohovi on tehnyt pitkän uran huippumallina ulkomailla sekä Suomessa. Nykyään hän tekee erilaisia viestintä- ja esiintymistöitä oman yrityksensä Supersuperin kautta. Suomen Huippumalli haussa –ohjelman toinen tuotantokausi alkaa syksyllä ja Kukkohovi toimii toistamiseen tv-formaatin keulakuvana.

Kuka on Anne Kukkohovi?
Olen median sekatyönainen, jolla on pitkä historia malli- ja muotimaailmasta. Olen onnellisesti naimisissa, 10-vuotiaan pojan äiti ja asun idyllisessä Jollaksessa (Helsingissä) meren rannalla. Tällä hetkellä toimenkuvani on laaja ja nautin suunnattomasti työni vaihtelevuudesta.

Mitä kuuluu Annen kesään?
Leppoisaa oleskelua omalla laiturilla meren äärellä ja kirjojen lukemista. Rankan työputken jälkeen haluan kesällä vain rentoutua ja olla suunnittelematta liikaa.

Mikä sai sinut lähtemään mukaan muotimaailmaan?
Olen teinistä lähtien ollut kiinnostunut muodista ja populaarikulttuurista. Alunperin halusin valokuvaajaksi, mutta päädyinkin kameran eteen ja sen jälkeen suunnittelijaksi mainostoimistoon. Nyt olen yrittäjä ja toimenkuvani pyörii yhäkin samojen aiheiden ympärillä.

Kuinka valmistaudut ennen esiintymistä?

Valmistaudun niin hyvin kuin pystyn. Haluan tietää hyvissä ajoin spiikit ja asiakkaan toiveet, jotta itse tilanteessa voin ottaa rennosti. Treenaan spiikit läpi ja pyrin antamaan jotain omaa aina jokaiseen tilanteeseen. Esimerkiksi Jyväskylään tulen kertomaan omia näkemyksiäni ja huomioitani muodista ja tyylistä. Haluan myös, että esiintymisvaatteet ja koko look on mietitty, koska se tuo juontotilanteeseen fiilistä.

Jännitätkö esiintymistä?
Aina esiintymistilanne on latautunut, mutta mitä paremmin olen valmistautunut, sen parempi fiilis on astua lavalle ja jännitys on positiivista. Heittäydyn aina 100% tilanteeseen ja siksi esiintymisten jälkeen olen aivan rättipoikki.

Mistä saat inspiraation pukeutumiseesi?

Mistä vain. Lehdistä, netistä, leffoista...mistä vain! Kaikista inspiroivinta on istua katukahvilassa ja katsella ihmisvirtaa. Varsinkin suurkaupungit ja niiden monikulttuurinen tarjonta on todellista visuaalista ilotulistusta. Myös oma fiilis ja tunnelma määrittelee miten pukeudun. Jos on itsevarma ja räväkkä olo, se näkyy myös ulkomuodossani. Joinain päivinä taas haluan uppoutua ihmisvirtaan ja valitsen päälleni jotain tuttua ja turvallista.

Mikä on mieleenpainuvin juontokeikkasi? Miksi?

Ensimmäinen Elle Style Awards. Se oli ensimmäinen live-keikkani isolle yleisölle ja se myös televisioitiin. Se oli Elle-lehden ensimmäinen Style Awards ja todella tärkeä tapahtuma-alan ihmisille. Yleisössä oli koko kaveripiirini ja jännitin armottomasti. Sain myös pukeutua upeasti ja lookiani muokattiin juontojen välillä, rakastin glamourin määrää!

Mitä odotat Jyväskylän Muotipäivät –tapahtumalta ja millä fiiliksillä kohti syksyä?

Arvostan kovasti että tällainen tapahtuma järjestetään. Sillä on iso merkitys asukkaille, liiketoiminnalle ja koko kaupungin vireydelle. Toivon, että pystyn tuomaan oman korteni kekoon ja näkemykseni toisi iloa ja inspiraatiota muodista ja tyylistä kiinnostuneille ihmisille. Jyväskylään on todella hauska tulla ja uppoutua viikonlopuksi kaupungin muotitarjontaan.

Tule, Koe, Näe! – Jyväskylän Muotipäivät 2.-3.9.2011!

Kommentit