TYYLIKOULU.FI - Mitä Essi Pöysti sai Fashion Unitin Tyyli- ja mallikoulusta?


UUTTA! My Style by Fashion Unit ‐ Uusi TYYLIKOULU alkaa TAMMIKUUSSA!
Fashion Unitin uudistettu koulutusjärjestelmä, TYYLIKOULU My Style by Fashion Unit alkaa tammikuussa! Mukaan pääsee jokainen, joka haluaa löytää oman tyylinsä uudella, raikkaalla tavalla.

Fashion Unitin Tyylikoulussa pureudutaan tyylin saloihin etsien jokaiselle sopiva tyyli muun muassa väri- ja vartaloanalyysien avulla. Tyylikoulussa käydään läpi esiintymiseen ja esiintymisvarmuuteen liittyviä asioita ryhti- ja esiintymistekniikoiden kautta sekä käsitellään ensivaikutelman merkitystä.

Lisäksi Tyylikoulu tarjoaa neuvoja eri arkielämän osa‐alueisiin, kuten pukeutumiseen, terveellisiin elämäntapoihin ja kauneuden ylläpitämiseen. My Style by Fashion Unit kouluttajat ovat oman alansa asiantuntijoita kauneuden, terveyden, pukeutumisen ja esiintymisen toimialoilta.

Tyylikäs ulkoinen olemus ja edustava esiintyminen tilanteessa kuin tilanteessa ovat avainasioita myös työelämässä menestymiselle. Miss Suomi 2009 Essi Pöysti on käynyt Fashion Unitin Tyyli‐ ja mallikoulun sekä toimii myös saman mallitoimiston listoilla mallina ja juontajana. ”Kävin Fashion Unitin Tyyli‐ ja mallikoulun ennen Miss Suomi ‐kilpailuun osallistumista. Sain paljon eväitä elämään, esiintymisvarmuutta sekä tyyliini apuja.” muistelee Essi Pöysti.

My Style by Fashion Unit Tyylikoulussa opetellaan myös muun muassa etikettipukeutumista ja eri tilanteisiin kuuluvia pukukoodeja. Monet Tyylikoulussa käsiteltävät asiat ovat suoraan hyödynnettävissä työelämässä.

Fashion Unitin Tyylikoulu on uusi ja erilainen tapa parantaa myös työyhteisön hyvinvointia ja räätälöidyt paketit soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi kokousten oheisohjelmaksi tai työyhteisön virkistyspäivään.

Tyylikoulun jälkeen koulutukseen osallistunut voi jatkaa omaa tyylikouluaan interaktiivisen My Style by Fashion Unit ‐www‐sivuston avulla ja täten edetä Fashion Unit ‐polullaan omaa tyyliään kehittäen.

My Style by Fashion Unit antaa mahdollisuuden kokonaisvaltaiseen elämän muutokseen sekä tarjoaa avaimet sisäisen ja ulkoisen kauneuden löytämiseen.

Uuteen My Style by Fashion Unit ‐sivustoon voi tutustua osoitteessa WWW.TYYLIKOULU.FI!

My Style by Fashion Unit Tyylikoulu Facebookissa: Liity ryhmään MY Style Tyylikoulu!



Tyylikoulu-kuva: Marika Salonen
Essi Pöysti -kuva: Iida Liimatainen

Kommentit